מחפש קבוצת Vampire או Call of Cthulhu

0Pandemonium0

New member
קחי את זה בקלות.

אני בדרך-כלל לא כותב הערות מלגלגות על בן-אדם אלא אם אני יודע שהוא לא ייעלב. אין לך מה להיעלב בשמו של סרפנט.

Serpent Axis

New member
נ.ב - מי שגר בבית מזכוכית...

פנדה, אפשר לחשוב שלך זה קל למצוא קבוצה...

0Pandemonium0

New member
../images/Emo9.gif

האמת שלפני כמה זמן חבר שלי התקשר ושאל אם אני רוצה ללכת איתו לקרא-קון. אחרי שהטפתי לו שיפסיק לקרוא לכל משחקי המחשב המפגרים שלו "משחקי תפקידים", הוא החליט שהוא רוצה ללמוד מה זה. אם אני אקים קבוצה זה כנראה יהיה איתו, אם הוא יחליט לשחק, אבל שלוש בעיות: קודם כל הוא גר די רחוק ממני, שנית אין עוד שחקנים, ושלוש: בערך שבוע אחרי הקרא-קון אני מתחיל קד"צ, אז גם ככה אני לא אוכל לשחק. כיף.

DDN

New member
לא. אני אומר את המילה האחרונה

זה לא יפה מה שעשית, ואם זה לא היה מוחק את כל שאר ההודעות בפתיל, הייתי מוחק את ההודעה שלך. גם לטל יש זכות לחפש ולמצוא קבוצה בלי שיצחקו עליו. אדרבא, צריך להסיר בפניו את הכובע שהוא לא מתייאש ועדיין מחפש.

0Pandemonium0

New member
שמע, אמרתי גם לניהאו: לא צריך לקחת את זה קשה.

טל ואני מדברים במסנג'ר ואני מחשיב אותו חבר, ולכן מרשה לעצמי אפילו להתבדח על חשבונו מדי פעם. אם הוא נעלב, כמובן שאני מתנצל. לא הייתה כל כוונה כזו.

Serpent Axis

New member
לפני שקפצנו להגדרות...

<<טל ואני מדברים במסנג'ר ואני מחשיב אותו חבר>> בגלל שאנחנו מדברים במסנג'ר? <<ולכן מרשה לעצמי אפילו להתבדח על חשבונו מדי פעם>> חברים לא מתבדחים על חשבונם של חבריהם. הם צוחקים איתם, לא עליהם. אתה לא רואה אותי יורד על דני כאן, נכון?

DDN

New member
תראה,

הוא אמנם לא ירד עליך, אבל כן לגלגל עליך, ואני מבין איפה נעלבת. זו לא הייתה בכוונת זדון. וחברים לפעמים כן מתבדחים על חשבונם של חבריהם, כשהם יודעים שהם לא יפגעו מכך.

0Pandemonium0

New member
אם אני לא אפגע ממשהו, אני מניח שגם אחר לא.

אם האחר נפגע, הוא מוזמן לבוא ולהגיד, ואני מוכן לקחת אחריות ולהתנצל. אין בעיה. וכן, טל, רק בגלל שאנחנו מדברים במסנג'ר.

DDN

New member
אני בחום אמליץ לך לנסות את הגילדה

שעברה רענון וחידוש, ומסתבר שעדיין אנשים נרשמים לשם. הגבל את החיפוש שלך לשחקנים מהחודשיים האחרונים, ולמשחקים שאתה רוצה לשחק.

למעלה