מחפש קבוצת נינגיטסו

rayMaor

New member
מחפש קבוצת נינגיטסו

אהלן, אני בן 22, מתאמן כבר די הרבה זמן, מחפש קבוצת נינגיטסו באיזור המרכז (ת"א-ר"ג-גבעתיים) מישהו מכיר במקרה?

תהיה לך בעיה...../images/Emo26.gif

לבחור בין כל המורים המעולים באזור... * מוטי נתיב (ת"א) * יוסי שריף (ת"א + רמת-השרון) * אילן גטניו (גבעתיים) * משה זולר (ת"א) * יוסי תשובה (ת"א?) מממ... שכחתי מישהו?...

tengu

New member
הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

Telkontar

New member
מהכירו קצרה עם אילן

אני יכול להמליץ לך עליו בחום. הוא אדם הגון הוא מורה מצוין וממש מעניין ללמוד אצלו. נ.ב אני לא מכיר את המורים האחרים אז אני מציע לך לבקר בשיעור אחד אצל כל אחד מהם ואז להחליט...

Pyongwon

New member
נינגיטסו באזור תל אביב - יש!

שתי אפשרויות - א. תתקשר לרוני, מדו-קרב 035257706 והוא ינחה אותך. ב. חניך שלי מכיר - כי הוא מתאמן אצלו - תתקשר אלי לפלאפון בסביבות 3:30 מחר, יום שלישי 23 לספטמבר, ואתן לך לדבר איתו. 053559878 מקווה שעזרתי, ג'ס.

שי רגב

New member
עופר כהן, ברמת-גן

מלמד: נינג'יטסו (בודו-טאי-גיטסו) - דאן 6. טאי-צ'י, סגנון צ'ן. חוץ מזה תלמיד ב-"זן". כתב ספר: "טאי-צ'י ועוד אוצרות". מאוד מאוד מומלץ.

למעלה