מחפש ציוד! עיזרו לי!

shklele

New member
מחפש ציוד! עיזרו לי!

אני צנחן מתחיל (מאוד)
, אך ברצוני לרכוש קסדה,משקפי רוח וסרבל נורמאליים. היכן אני יכול להשיג ולא דרך המועדונים?? יש משהו מומלץ? כמה זה עולה? אם מישהו יודע איזה לינק או חנות שמוכרת דברים כאלו - אנא אמרו לי.

zahivo

New member
יש מספר חניות

square1 para-gear www.parasport.it -לא חנות אלה חברה חיפוש ב google אפשר למצוא עוד הרבה חניות. ממה שאני יודע para-gear ו square1 הם חניות טובות אני קניתי ב square1. בקשר לחליפות עדיף דרך דרך אתרי החברות ולא בחניות Firefly אני צונח עם חליפה שלהם Tony Suits Michigan Suits Bev Suits Merlin Suits Da Kine Rags יש עוד הרבה. תכנס לאתר www.dropzone.com ל gear ותתחיל לקרוא על ציודים ומה אנשים חושבים ואז תחליט.

shklele

New member
ובארץ אין כלום?

קודם כל הרבה תודות. אז אני מבין שבארץ אין לקנות ישירות,אלא צריך להזמין מחו"ל? מנסיונך,יותר זול ישירות בWEB מאשר להזמין במועדון?

zahivo

New member
יש בארץ אבל לא הרבה

אפשר לקנות דרך המועדונים בארץ אבל זה קצת יותר יקר (מע"מ ומשלוח) וגם אין מבחר גדול. אפשר לקנות מאנשים בארץ (יד שניה). אם מישהו שאתה מכיר מגיע לארץ מחו"ל אז עדיף לקנות בweb לשלוח אליו ושהוא יביא את זה לארץ, זה מה שעשיתי עם החליפה ודייטר. מד גובה וקסדה קניתי דרך paradive.

BSF

New member
מעוניין במשומש ?

יש לי מד גובה, דייטר, חליפה משומשים וגוגלס לגמרי חדשים אם אתה רוצה :) אני אשמח לעזור

ERHAMU

New member
את מבינה רון

החרא הקטן הזה ימכור אפילו את נשמתו לשטן בשביל כסף. אחי אם אתה מעיז למכור גוגלס של פנישר המלך אתה אבוד ראה הוזהרת. וד"א רון המייל שלי הוא [email protected] בי

BSF

New member
נשמתי כבר מכורה לשטן...

א. הסר דאגה מליבך זה לא הגוגלס של פנישר ב. זה למטרות תרומה בלבד... ג. חמו, יא נקניק תאסוף את עצמך ואת אורי ובואו לעל האש אצלי :) ד. מה דעתך על ב' ה. כל התשובות נכונות

למעלה