מחפש ציוד בסיסי

shklele

New member
מחפש ציוד בסיסי

אני לקראת סיום AFF בע"ה!. מחפש קסדה XL,משקפיים סגורות, ומד גובה למכירה - פשוטים,לא יקר ולא מקושקש. א) האם ממליצים אתם לקנות חדש? ב) האם מוקדם מידי לבצע רכישות כאלו? ג) משהו מומלץ מאיזושהי תוצרת בכל אופן? תודה!

maybemor

New member
ואלה היום בפוקס

מצאתי את המד גובה (האנלוגי) הישן שלי. כחול, עשרות קפיצות בודדות, וגמיש במחיר. אההה ו... אל תעיז לקנות כלום מעו"ד ( :D) דודי מ.

oOKoshaKOo

New member
בזזזזזזזזזז

בסיום הקורס חובה לקנות מד גובה...עדיף כמובן חדש תחלס דבר עם החברה במועדון הצניחה שלך...ישמחו לעזור לך בכל שאלה איפו לקנות ואיך להזמין מחול יעלה הההההההמון כסף, עז עדיף לקנות פה

noamk

New member
תיקון קל.

לקנות כדאי. חדש אינו עדיף. וחו"ל יהיה יותר זול. (מד הגובה האחרון שקניתי עלה 65$ ב- Ebay)

oOKoshaKOo

New member
יד 10 עם 1000 צניחות?

תעשב לי תובה עבדתי בחברת UPS (חברת בלדרות) 3 שנים במחלקת יבוא אתה לא מתאר כמה רוי מסקיי קף משלם על הציוד שהוא מזמין מחול יש המון מיסים. תעמין לי שלקנות חדש בחול ולשלוח אותו בדואר לא מומלץ אבל עם יש לך מישהוא שנוסע לחול...וואלה זה סיפור אחר

noamk

New member
תראה. תשמע.

אני גם לא מתאר לעצמי מה רוי משלם כי אני לא נכנס לו לכיס, כמו שאני לא נכנס לכיס של אף אחד אחר. את מה שהוא משלם, בסוף - אתה משלם. בשורה התחתונה - שאל הבחור מה לקנות וזו דעתי: א) יש דברים שאין סיבה לקנות חדש (מד גובה הוא אחד מהם. קסדה גם כן). ב) חו"ל לרוב יותר זול (עיין ערך מושגי כלכלה של היצע, ביקוש ותחרות). ג) הצבי של רשות הדואר יסחוב לשניהם את הדברים ביחד (גם אם זה צבי משוכלל מדגם "חברת בלדרות"). ד) המע"מ של ביבי נתניהו הוא אותו מע"מ.

maybemor

New member
כן אבל את המס

של אגב המכס אתה לא משלם אם אתה קונה את זה בחו"ל (ובטח שלא אם אתה מביא את זה בעצמך - תבין לבד) עכשיו, ישנם כמה דרכים להכניס את זה לארץ מבלי לשלם מיסים (אבל גם זה לא המקום לפרט וגם בשביל מה להיסתבך?? תשלח את זה עם מישהו שחוזר מארה"ב) דודי מ.

Z o o k

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

bluesky69 לא נעים להגיד אבל יצאת

למעלה