מחפש צ'ומי:

barr1969

New member
אני לא זוכרת שמישהו בשם שלך קיבל ממני מיקום.

וגם לא מהפיה. מה שאומר, שלמרות הבקשות שלנו, מישהו מסר את הכתובת לאחר שלא קיבל אותה. ולא הייתי מתקטננת, אם לא שהשתדלנו לעשות סינון מדודקד, ובכל זאת יש מישהו בינינו הפר אמון. יופי שהיה לכם טוב עם מחזיר בתשובה 11, כי אם היה מגיע ב*טעות* מחב"ת, אני הייתי מרגישה אשמה, למרות שעשינו הכל כדי למנוע את זה.

uri80

New member
מנדי גולד, ברור שהטיש יסתדר בלעדיה

כמו שהוא יסתדר בלעדיך, בלעדי ובלעדי כל אחד אחר. לאחר המפגש הגדול האחרון שאליו הגיעו כמה אלמנטים לא רצויים, היה כאן נסיון יפה לארגן מיקום חדש בלעדי יצורים כאלה שכנראה לא יצלח (עובדה שמישהו מסר לך פרטים למרות שזה לא עבר דרכן). לטעמי עד עתה המנהלות עשו עבודה יותר מטובה, מלבד מקרה אחד בו הן צינזרו דעה לגיטימית לגבי דמות ציבורית, בגלל טיפוס אחד שהתחיל להתפרע ולקלל כי הוא במקרה החליט שמדובר ב"אבא שלו" או משהו כזה. טיפוסים כאלה אולי באמת ראוי שיסתדרו בלעדיהם.

Sonic hedgehog

New member
חשפת את עצמך בטיש ../images/Emo4.gif

אז יתכן והם צחקו על לובן עורך, על עור הברווז שהתפתח מהחשיפה, על שריריך המדולדלים או אולי על גודל איברך.

מה נסגר עם הלינץ הזה

הבנאדם התעצבן ובצדק ששרשרו הודעה רצינית ומושקעת שלו, תחת הכותרת 'מחפש צומי'. תנו לו לסגור את העניין עם ברר, מבטיח לכם, היא תסתדר מצויין בלי להקת עידוד.

uri80

New member
"רצינית ומושקעת"? "אשכיו החליקו ברווחים..."?

נו בחייך. זו ההגדרה שלך להודעה רצינית? מחזירים בתשובה וגם פארודיות למכביר על מחזירים בתשובה יש כאן מספיק גם בלי הקשקושים האלה.

barr1969

New member
יודע מה?

תגיבו להודעה ה*מושקעת* וה*רצינית* שלו, ותוכיחו לי שטעיתי ששירשרתי אותה מלכתחילה.

Sonic hedgehog

New member
הי הבן אדם כתב שהוא חשף את עצמו

עד כמה שזכור לי זה עדיין מקביל ל exposed himself שאינה פעולה מנומסת במיוחד (או שאני כבר לא מבינה כ"כ טוב עברית ) כך שאותי זה שעשע.בכל אופן יתכן ואתם פגשתם אתו בטיש והתאהבתם בבחור (כנראה ההתערטלות באמת היתה מרשימה) אבל אני מכירה אותו רק מאימרי השפר שלו פה בפורום והזלזול שלו בחברה החרדית, בנשים ובעצמו.

barr1969

New member
ולגבי הששים וחמש פעם ובלה בלה

מוזר גם לי שכל כל הרבה פעמים נכנסתי לפורום. ספרת? אתה ממש בטוח? אה, היו לי תשובות לענות, ושרשורים שמשיקולי מערכת תפוז, מכניסים את השם שלי עוד פעם. ועוד התנצלות מיותרת אחת. אבל בא קח לך אתגר- פעם אחת כנס עם הודעה שתעורר גלים ולא מריבות, או גיחוכים, ואני נועצת אותך. איך זה?

אבל נשמה, מה שעשית זה תגובה

אני אגב די מחבב אותך, התיאור שלך של ערב שבת בישיבה היה נחמד מאד, המתיחה משבוע שעבר (או לפני) פחות. אל תעלב מזה ששרשרו אותך, זה קורה בפורומים לפעמים, קח את זה בסבבה ומקסימום שלח לברר באישי הודעת נאצה, משהו בסגנון "את לא שווה תגובה" יעשה את העבודה.

אני כמוך

גם אותי כמה פעמים שרשרו ושינו לי את הכותרת. אז מה?! אני לא כ``כ עושה מזה עניין. זה ממש שטויות להתחיל לריב על דברים של מה בכך.

admor

New member
ממש לא מחפש צומי

ממש מחמאה? כל כבוד! אני מציע שתרשום את היום הזה ביומן לא בכל שנה אתה מקבל מחמאות. תספור כמה אתה ענית כשהיית איש השבוע מה לא היית? רוצה להיות? אבל בקשה ממך על תענה על שרשור השאלות, שלא יספרו לך כמה ענית.תשאיר אותו רייק, רק שאלות. אם תבחר לענות בכל זאת, עשה זאת רק במחצית הכישרון שברר ענתה ואז הוא יהיה מאוד מעניין. אני אשם שהיא אשת השבוע. אני לחצתי היסברתי שמוטב שהקוראים את הפורום יכירו את המנהלת. ועכשו שכולם מכירים ורואים איזה בן אדם היא אתה בתגובה סופר הודעות. אני מאוד מקווה כמוך שהיא תמשיך בדרך שלה היא מנהלת מצויין. אבל אותך מי יזכור? מי יתן לך צומי? אז בדרכך המאוד חכמה ואיטליגנטית, אתה פשוט מנסה לעורר מהומות.

למעלה