מחפש פתרון לחורף

shmueles

New member
מחפש פתרון לחורף

יש לי חליפה מלאה+ תיק למחשב נייד על ER6f אין לי מספיק מקום, יש לי ארגז אחורי כרגע שני תיקי צד פחות הארגז האחורי יספיקו לדעתי... למישהו יש פתרון אחר? חנות במחירים שפויים?

gray

New member
לא הבנתי, התיק לא נכנס לארגז?

גנבו לך את הארגז? אתה רוצה לקנות ארגז לאופנוע?

shmueles

New member
אני אחדד

כרגע יש לי ארגז אחורי- אליו נכנס התיק של הלפ טופ בלבד, אם למשל ביום כמו היום שאני רוצה לקחת את החלפ"ס ליתר בטחון זה יוצר לי בעיה כי פשוט לא נכנס, אני צריך עוד אכסון... חשבתיי על להוריד את הארגז, גם ככה הוא לא שיא היופי על האופנוע. ובמקומו לשים שתי מזוודות או תיקי צד...רק מה שהעניין ממש יקר

gray

New member
אהה, כן זה יקר

אפשר בזול, אבל אם הסיבה היא יופי-אז אילתורים אולי יעשו את העבודה, אבל יופי לא הצד החזק שלהם. מה נפח הארגז? רוב הארגזים שראיתי הם 30 ומשהו ליטר, יש ארגזי 48 ליטר וגם 52 ליטר, אולי זה הפתרון, המנשא נשאר אותו הדבר (אולי תעלה תמונה של איך הרכיבו לך את הארגז?).

shmueles

New member
יש לי ארגז וסבל של גיוי

קיבלתי אותו עם האופנוע ראיתי כל מיני תיקים, מזוודות מחייבות סבל מיוחד שמייקר את העניין... אין לי בעיה להזמין מחו"ל רק שאין הרבה שמביאים לארץ דברים איכותיים ובארץ כאמור יקר מדי

gray

New member
קצת קשה לראות, זה סבל יעודי?

הסטנדרטי של האופנוע לא יחזיק יותר מידי (בד"כ מוגבל ל5 ק"ג). אתה יכול לקשור את החליפה בתיק קטן עם רשת מטען על המושב האחורי.

NEO83

New member
יש תיקי גב שעמידים למים

או לפחות אמורים להיות, אתה יכול לקנות אחד כזה ולהשתמש בארגז לאיחסון שאר הדברים.

shmueles

New member
תשובות

כן זה סבל ייעודי של GIVI תיק גב זה לא נוח- לפחות לא למחשב נייד, כבד מדי לטעמי לקשור את החלפ"ס, אפשר אבל אני מעדיף משהו יותר קבוע, האמת נראה לי כאילו אני מחפש משהו שלא קיים.... או קיים עם 4 גלגלים... מזוודות צד, 2 מהן נראה לי היו מסדרות אותי יופי יופי :) תודה לכולם

מישהו אלתר פה ארגזים כמזוודות צד

אולי שווה לך לדפדף משהו כמו שבוע אחורנית (אולי קצת יותר) ולראות את הפתרון שלו. אאל״ט אז המחיר הסופי שלו היה 1300 ש״ח כולל הכל.

Ovibi

New member
כשאין מספיק מקום אני משתמש בתיק מיכל מגנטי

נתפס למיכל ויורד ממנו בקלות, מכיל קסדה מלאה ללא בעיות, ויש לו כיסוי לגשם. ניתן להשתמש בו גם כתיק גב. אני קניתי באבנוע, אך בוודאי יש עוד בשוק.

למעלה