מחפש פרקים להורדה

סניילמן

New member
מחפש פרקים להורדה

האם יש לכם כתובת אתר שאפשר להוריד ממנו פרקים (במקום בקאזה)?

Eyal ST

New member
נהנה בננה. אחותי הגדולה המציאה

זה פשוט מתחרז כמו אונומטופיאה הורדתי עובדה אני מתערב יש לי גם חצי מהעונות שמעולם לא שמעתם עליהן אני יכול לשלוח לך באימייל דרך האייסי זה לא צריך לקחת הרה זמן דרך אימייל בוואלה (בעל נפח גדול מאוד אבל פרימיטיבי). תפתחי שני אימיילים שמה ועוד איזה אחד שניים שיש לך ואת יכולה לקבל ממני 20 מגה שזה 1/20 בכל פעם לכל פרק. תבחרי. ואחי האפלואוד של האידיאסאל תלוי בפס שיש לך כלומר רוחב,תלוי באיכות הקו כלומר אם שמו לך כבל נחושת מוגן או חתיכת חוטון לנורית מלא בלכלוך וחרקים שרופים אני בי"ב לכל המעוניין(בטח) ומגניב יהיה אם ישתפו אותי בצבא באיזה קטע מגניב של איזה בנייה סודית של חללית. מה לא? הרי הח"כים הערבים כמעט הצליחו להעביר בכנסת ריקה חוק לסגירת הכור האטומי (כבר מזמן חייבים לסגור אחרי 40 שנה לבנות חדש)

itstzar

New member
אז בו תגיד בדיוק איזה פרקים יש לך

ואיזה עונות, וכמובן של אילו סדרות, כי אני לא חושב שיש פרקים וסדרות של מס"ב שלא ידועות בפורום, לא, תמחק את הלא חושב, תשנה לבטוח... בקשר לADSL נכון הUPLOAD תלוי ברוחב פס שלך, אבל הוא בכל מקרה נמוך משמעותית מהDOWNLOAD שלך זו המשמעות של ADSL והUPLOAD המקסימלי של ADSL 1.5 MEGA BIT (שזה באיזור ה180 KILOBYTE על הנייר, לפעמים יותר, לפעמים פחות)והUPLOAD במקרה הזה לא אמור לעבור את ה25 Kb חוץ מזה בוואלה גודל תא דואר זה רק 6 מגה... ואחר כך עוד אומרים שבמס"ב יש טכנובבל

Lu Tze

New member
תקשיב,

אתה לא הבנאדם היחיד שיכול להוריד פרקים מהאינטרנט. אתה לא האדם היחיד שיש לו את כל הפרקים במחשב. ואתה לא מחדש פה שום דבר לאף אחד. לא על מחשבים ולא על סטר טרק. תראה, אני לא אומר לך את זה כדי לרדת עליך, אלא כי לפי צורת הדיבור שלך, לא נראה לי שאתה מודע לזה.

Eyal ST

New member
תשמע אחי

יש מי שיושב בצד ומחכה שיבקשו ממנו כדי להתחיל במשא ומתן על הפרקים ואני לא אני יושב צועק יש לי כך וככה אתה יש לך? לא רוצה להציע? שב בצד אין לי כלום נגד זה אבל זה לא מה שאני עושה כך שאם מישהו רוצה יש לי את כל הפרקים ששמעתם שישנם ברשת ולעיתים יש לי עוד איזה בודדים מעבר אולי גם חסרים. יש לי איזה עשרות של ג'י עם זה ואני לא אפרט אפילו עונות כי זה רצח בעיניים. מי שרוצה פרקים מסוימים סבבה. בוואלה ישנה אפשרות להרחבת הדואר ע"י תוכנת פאצ' מוזרה למדי שהורדתי באיזה אתר משחקים לפני שנתיים חשבתי שז די ידוע. וביאהו אפילו שיש שם 6 מגה הוא יותר כבד ולא זז מהר אתה הרי על שרת ישראלי לא? ויש לך כיווץ או תוכנות של כיווץ אם הורדת כאלה מה שגורם להכפלת המהירות. אני מוריד לך בשבת בבוקר עד ל350 באפלואוד וזה תלוי בדירוג שלך אם אתה בדיורג 1000 בקאזה חבל לכולם על הזמן!

Lu Tze

New member
פיספסת אותי בשנות אור.

מה שאני אומר זה שאף אחד לא צריך את העזרה שלך. או את העזרה שלי, לצורך העניין.

ליזידי

New member
../images/Emo58.gif ילדים, לא צריך לריב

אפלואוד שמפלואוד, אם לאייל יש צורך להתבטא בסגנונו הממ... היחודי, למה למנוע ממנו את התענוג?
בינתיים עשיתי חיפוש קצר ב"אתרים הסודיים של אנטרפרייז" שאף אחד לא יודע עליהם חוץ ממני, וכדי שלא יהיה לכם על מה לריב: הנה תקציר של העונה השלישית, שגולש טיפה גם לעונה הרביעית (למרות שהיא עוד לא צולמה - אבל התסריטים נגנבו ביושר מהכספות של פרמאונט
). שימו לב, זה יהיה הלב של העונות הקרובות. הליבה העלילתית כמו הבורגים או הדומיניון.
ניבי, לתשומת ליבך! The truth is out there החבריה העליזה מקבלת ביקור מכוהן דת סולאבני שמספר להם בלהט שהסוליבאנים הם בעצם נזגרת מוטציונית של האנושות. הכל החל בתחילת המאה ה-21 כאשר מתרחשת תקרית אטומית בעלת אופי לא ברור במפעל טקסטיל עתיק אי-שם במזרח התיכון. התקרית יוצרת temporal vortex ששואבת את השרת החביב המקומי, יחזקאל *סולימאן* לתוכה. השב"כ מטיל איפול וכולם שוכחים מהעניין. גופו של סולימאן עובר תהפוכות גנטיות והוא הוזה שאלוהים מבטיח לו משהו על צאצאים כחול אשר על שפת הים, ומשם הוא מתחיל להפרות כל נקבה ח"תית שהוא מצליח לשים עליה את ידיו (תרתי משמע). מפה לשם, קפטן ארצ'ר נתקל בספינה בלתי מזוהה - "מרכבה סימן 17". לאחר 2 דקות של יריות פייזרים אנו מגלים שזהו הפרוייקט הסודי של אותם אנשים שיצרו את ה-temporal vortex, יצורים אנושיים למראה בעלי אף גדול ומבטא פינגלישי. המרכבה נעה בזמן ללא מגבלות ניראות לעין כדי למזער את הנזקים של אותו שרת אומלל ושל שבט הסולבאנים שלו. בפרק אחר אנו נפגשים פעם נוספת עם המרכבה, אשר עושה כעת ניסויים מוזרים שמטגנים את המעגלים החשמליים של האנטרפרייז (לחוסר שביעות רצונו של ארצ'ר אשר משסה בהם את ט'פאל). לאחר שט'פאל משתקת את המרכבה עם סערת הורמונים בלתי נשלטת בצוות, הקפטן של המרכבה - ירון זהבי שמו - שולח שדר כניעה דרך הושי. מסתבר שהם בסך-הכל ניסו לשכנע את הסוליבאנים להסתדר במבנה של *קבל* כדי שהם יוכלו לחשמל את כולם. ואיכשהו בפרק סוף העונה הדרמטי כל חללית האנטרפרייז נשאבת לתוך................... (to be continued) וזהו זה בערך. סקס, יריות, דרמה, מקומו של האדם ביקום, שאלות בלתי פתורות, וכו'. עונה מנצחת. אפילו יש דיבורים שרייקר יסע בזמן כדי לפקד על ה"מרכבה סימן 17" שתציל את גורל הפדרציה.

whats up doc

New member
WOW ../images/Emo13.gif

עכשיו אני בטוחה שאנטרפריז זוהי סדרת הטרק הכי טובה שהיתה אי פעם, אין ספק ואת יכולה לתת קישורים לתקצירים ספויילריים לאנטרפריז?

בצל אל

New member
אהבתי.

במיוחד אהבתי את ההטמעה של הקיצורים שלי (ח"תים) בשפה הטרקית המקומית
ליזי שיחקת אותה!

אודו

New member
ממש שימשן הגיבר

כאלה חברה פשוט מוציעים לנו שם רע

Chakotay

New member
יש כמה מקומות

דרך האימיול שזאת תוכנת שיתוף גם p2p אבל הרבה יותר טובה מקאזה, כנס/י ל Sharreactor ותורידי אימיול וב sharreactor תעשה/י חיפוש לסדרות שאת/ה רוצה ותקבל/י קישור ישר לאימיול ותורידי גם רשימת שרתים מפה ותתחילי להוריד. דרך אחרת זה דרך האתר http://www.scifi-epz.com/ הוא נפל ועלה שוב אבל הפרקים עוד לא הגיעו צריך לחכות(רק סטארגייט ואנטרפרייז). ועוד דרך זה Bittorrnet תורידי את התוכנה טורנט וגם פרקים באתר הטורנט הבריטי אבל בטורנט יש רק פרקים חדשים לא ישנים אז אפשר להוריד רק פרקים חדשים משם. מקווה שעזרתי

למעלה