מחפש פרקים בטיאנג'י

tivol man

New member
מחפש פרקים בטיאנג'י

מישהו יכול לאמר לי מהם הפרקים הכי מומלצים לדעתו? בהנחה שיש לי מחשב להוריד לצריבה ממנו (מחשב יקר, אל נא תתעצבן ותשים תגובה לא רלוונטית לשאלה, אה
?) אילו הם הפרקים המומלצים ביותר בחום בעונות 1-2? כלומר, 20 הפרקים המועדפים עליכם מי שראה ושמע?

bewiched

New member
כל פרק עם קיו,או והפרק בו פיקארד, ג

גיינינג ושכתי את שמה של השלישית הפכו לילדים ופרגים תקפו . והפרק בו כולם איבדו את הזיכרון, והפרקים עם האוייב של שרלוק הולמס(דניאל דייוויס-אדיר)מוריאטי? והפרקים עם ברקלי.

sysiphus

New member
עונה 1-2 זה קשה

כי מרבית הפרקים גרועים... תראה את הפרק הראשון... Encounter at Farpoint - Parts I & II יותר מזה... לפי הסדר: עונה 1: Where No One Has Gone Before - קלסיקה של TNG The Last Outpost - פרק נחמד, פרק הפרנגים הראשון Hide and Q - פרק עם Q, מה יכול להיות רע... DataLore פרק טוב 11001001 - אני אוהב אותו, הוא נחמד, לא יותר. The Aresenal of Freedom - פרק נחמד Skin of Evil - דמות משמעותית הולכת לעולמה אבל חוזרת ביקומים מקבילים Conspiracy - פרק מעניין, חבל שלא המשיכו את העלילה The Neutral Zone - פרק הסיום של העונה, נחמד עונה 2: Elementary, Dear Data - פרק שרלוק הולמס / דייטה הראשון - מצוין! מפרקי TNG היות טובים! The Measurwe of the Man - אחד מפרקי TREK הטובים ביותר!!!! פרק Data קלאסי. הפרק עוסק בתהיה האם דייטה מכונה או האם הוא חי, כחלק ממשפט שמתנהל. מצוין! Contagion - פרק מעניין Time Squared - פרק מעניין, מסע בזמן Q Who - פרק Q ופרק בורג. לא יכול להפסיד בחיים. פרק מצויין! Peak Performance - פרק עונה 3 שנראה כמו עונה 2... מה זה אומר? פרק טוב כמובן... בבקשה...

sysiphus

New member
אופס... Peak Performace

הוא כמובן פרק עונה 2 שמרגיש כמו עונה 3...

itstzar

New member
אם הייתי נותן לך רשימה רק של פרקים

מעונות 1-2 של TNG אז זו הייתה תשובה בשבילך אני הבאתי פיתרון לכל מי שרוצה לראות פרקים מסודרים לפי נושאים מכל סיבה שהיא

DanChan

New member
The Last Outpost פרק 3 עונה ראשונה

הפרק הראשון עם הפרנגים. הוא פרק חובה עקב השינוי האדיר שחל בתכונות שלהם. הפרנגים נראים שם כמו גובלינים.. הם יועדו להיות האוייבים הגדולים של הפדרציה (קומוניזם נגד קפיטליזם טהור).

Bajoran Priest

New member
מממ

אנלוגיה מעניינת, להניח שבארה"ב של שנות השמונים כבר הציבו בתור הרשעים קפיטליסטים ואילו בתור החבר'ה הטובים את הקומוניסטים :) למרות שיש לזה אמיתו לא מועטה, לפחות בצורה שבה הדברים הם תכל'ס, אם לא בצורה שבה הסתכלו על זה אז.. (ורק נזכיר את ההבדל המהותי בין הקומוניזם דה לה מאה ה-20 לבין הפדרציה- הפדרציה היא דמוקרטיה. nuff said.

למעלה