מחפש פרטנר לאימונים

VALE TUDO BOY

New member
מחפש פרטנר לאימונים

מחפש פרטנר רציני לאימונים מאזור המרכז מס איי סי קיו 192716856

WhiteBear

New member
די, נו, לא להאכזר אל הילד ../images/Emo6.gif

בחור, אתה יכול להכניס הודעה ללוח המתאים, שסביר שתחזיק מעמד יותר זמן מאשר הודעה פה. ובגדול, רצוי להשאיר את הגיל. תאמין או לא, אבל אישה בת 40 עשויה לפסול עבודה איתך בלי הצורך ליצור קשר... זה לא אישי, זה כרונולוגי

שטינקר

New member
מיקי שוב חושב לעצמו מה הוא עשה בגיל

15 ואיך הוא נתקל בקשיים עם דנה ב. (ואולי סוף סוף הוא יגלה לנו אם ב זה ברגר או סתם מישהי) אותך לאמא!

mickeym

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif שאפו על הזכרון, שטינקר

שטינקר

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif שאפו על הזיכרון, מיקי

אני זוכר את זה רק חודש אבל אתה זוכר את זה מגיל 15. אז נראה לי שהזיכרון שלך יותר מרשים. אבל עוד לא ענית על השאלה על ברגר? אותך לאמא!

nage

New member
that's not saying much

I'v achieved nothing, it took me forever just finishing the technion, and i'm not even talking about martial arts

Tonjin

New member
ידידי היקר - אני לא מכיר אותך ולא

את רשימת ההשגים שלך, מה שאני כן יודע זה שישנם אנשים בפורום הזה שמתאמנים בצורה רצינית יותר שנים ממה שאתה חי - מבחינתי זה הישג הרבה יותר גדול מלהיות שודאן בגיל 18 או מקום ראשון באליפות אשקלון הפתוחה... "כבוד" היא מילה שלא במקרה מופיעה בקוד האתי של כמעט כל אמנות או דוג'ו שאני מכיר, חוץ מזה (אגב "הגיל שלי לא משנה") היא גם מראה על בגרות...

VALE TUDO BOY

New member
tonjin

"ידידי" אתה לא מכיר אותי ובטח אתה לא יודע כמה שאני רציני באימונים , סך הכל חיפשתי פרטנר לאימון וכל אחד מתנפח פה כאילו מי הוא ומה כבר קרה ,

Tonjin

New member
בהצלחה! ואם אתה באמת רציני מן הסתם

גם תמצא בסוף פרטנר, שוב - בהצלחה!

lironmarko

New member
כן אני בן 22 עם ניסיון ואין לי

חשק ללמד אותך ....אלא אני מעוניין לעבוד וללמוד עם אנשים חזקים ממני ומנוסים ממני תכוון לרמה שלך ...........רמה גיל משקל קיצר עזוב אתה בטח ילד שכל הכבוד לו אבל עדיין צריך לגדול טיפה בהצלחה לירון

WhiteBear

New member
תסלח לי על הבוטות

ואני אומר את זה בלי עויינות: אם אתה לא רוצה ללמוד מ"קטנים ממך", אז גם אתה, עם כל הכבוד, עדיין צריך לגדול טיפה... (נ.ב: והמבין יבין - "זה רק שלב"
)

lironmarko

New member
זה לא כך אחי אני פשוט לא מעוניין

ללמד דקויות של קפל את האצבעות פה ותעשה תנועה כזו..... ללמוד זה משהו אחר...אם יבוא ילד שיעשה תנועה שהניסיון נובע ממנה אני אשמח ללמוד....אבל בקטע של הגיל לא מתאים כי אני שואף למשהו שנקרא עבודה חזקה ויישום שלה בשטח כך שתסכימו איתי שאני לא ימרח איזה בחור בן 15 בבעיטה לגוף גם עם היא תיהיה חזקה יחסית לא פייר מצידי כלפיו כי הרי הוא צעיר ממני אז בקיצור אני מתאמן בדר"כ עם אנשים יותר כבדים ויותר מנוסים מנטלית (והמבין יבין) בלי שום פגיעה וזלזול כל הכבוד ל-ולה טודו איך השדר של יורוספורט אומר ??? אוססססססססססססססססססססססססססססססססססס

VALE TUDO BOY

New member
............................

אני יכול ללמד אותך הרבה יותר מלקפל אצבעות , וכל מי שרוצה מוזמן להתנסות בחוויה

למעלה