מחפש פרטנרית....

architect1

New member
מחפש פרטנרית....

מחפש פרטנרית מאיזור המרכז למפגשים דיסקרטיות מובטחת

Master Eagle

New member
תמורת 5 ש"ח בלבד לשם אני מוכן לעזור

יש לי מאגר שלם של נשים פוטנציאליות. תמורת 5 ש"ח לשם אתה יכול לקבל....מינימום הזמנה 1,000 שמות ההנהלה מסירה את אחריותה לנכונות השמות, לעובדה שהן פוטנציאליות וכמובן לתוצאות

cruise

New member
אל תקשיב לו

הו סתם תחמן. תבוא לי, תמורת 4 ש"ח לשם אתה מקבל רשימה של נשים פוטנציאליות, כולן מעל גיל 18 (שלא יהיו בעיות חוקיות), לכל אחת ואחת מהן יש פוטנציאל בלתי נדלה לענין, והכל תלוי רק בך. רשימה מינימום כוללת 200 שמות, ואפשר גם יותר. בהזמנה של 10,000 שמות יש הנחה של 10% ואנחה של מנהל הבנק. האחריות מלאה לגבי הפוטנציאל, לגבי המימוש - זה תלוי בך, ובכל מקרה ניתן להשיג אותי דרל משרד עורכי הדין צ.לופח את נ.חש בע"מ

אייבורי

New member
תזהר שני נוכלים

אצלי תמורת 3 ש"ח תקבל רשימה של נשים פוטנציאליות עם אחריות לשנה. למעט דפיקות קלות. במידה ויש תקלה בראש מנוע אין ההנהלה לוקחת אחריות (מצטער זה חובה שהעוכרי דין הכניסו לחוזה) כמו כן תוכל להכנס למאגר האינטרנט שלנו בו תוכל להפיץ בטרוליות מדוברת כל מה שיעלה בג'ורה.

Master Eagle

New member
בגלל התחרות החזקה בשוק - מבצע!!!

חד פעמי, בתוקף לשנה אחת בלבד. 1 ש"ח לשם (לא כולל מע"מ, מס בריאות, מס עננים, מס שבח, מס ירושה ודמיול ביול חוזה). אין כמות מינימום ובכמות של 5,000 שמות - שני שמות מתנה או טוסטר. בקניית שמות מהיישובים הבאים: ירוחם, בני עיש, גדרה וכפר שמריהו תינתן הנחה נוספת של 2.3% אין כפל מבצעים!!

MissEden

New member
ומה עם מבצע לפרטנרים?

למה אני כבר שבוע פה ועוד לא שמעתי על מבצע כזה עם שמות של גברים? לא מאמינה לאיזה פורום אפלייתי נפלתי. מיס עדן <דורשת במפגיע לדעת איפה זה בני עיש>

Master Eagle

New member
מבצע חד מיוחד - רק לנשים ששמן הוא

עדן. שמות כל הגברים בספר הטלפונים של נתיבות, שדרות ואופקים תמורת התחייבות להצביע לש"ס בבחירות הקרובות הבאות עלינו לרעה

MissEden

New member
אני מכירה "אותכם"

אתם רק מתנכלים לי כי אני מהגליל העליון. וכל המקומות האלה שאתם מציעים לי נורא רחוקים. וממילא אני מצביעה ש"ס. אז יוצא שאני לא מרוויחה מזה כלום. מיס עדן <עדיין עומדת על זה!!! ...(לדעת איפה זה בני עיש)>

אלוהים...

ואני חשבתי שאני חולת נפש.. אני במקומכם הייתי מאד נזהרת ומחפשת כל הזמן שני ג'בארים עם חלוקים לבנים שבאים לקחת אתכם.

אייבורי

New member
שטן

האמת אנחנו רק פוחדים שהחב'רה מההוד עם קפוצונים לבנים (שלא נדבר על ה....עומק והרוחב....) ירדפו אחרינו. <אייב שבונה על דונלאד שישמור על נשר ועליו>

cruise

New member
רק נסעתי לכמה שעות וזהו ?

אז תדעו לכם שלא שוברים אותי. אני לא מוריד מחיר, ולא נותן מתנות. אצלי השרות קובע, ומי שרוצה את הטוב ביותר יודע שצריך לשלם. ויש כמובן גם מבצע מקביל לנשים, אותם הנתונים לגבי הפוטנציאלים, רק שאם המזמינה היא גם בטווח הגיל המתאים ונראית טוב אזי יש על לדבר כדי לרדת..(לא במחיר, אהבלה, לרדת - הבנת ?). וחוץ מזה - נראה אותם מראים תעודת כשרות ותעודה מהשרות הוטרינרי ותו תקן ??? אין לכם הא? תפסתי אותכם. (קרוז שגם לו אין, אבל יש לו אישור על תשלום דו"ח חניה)

Master Eagle

New member
דווקא מהשרות הווטרינרי יש לי!!

אצלי כולן כלבות מוסמכות עם חיסונים לפי התקן

למעלה