מחפש פקד

ilankt

New member
מחפש פקד

אני מחפש פקד כמו ListBox אבל שיהיה אפשר להכנין לשם תמונות, אולי גם עם caption... מכירים אחד כזה? ואולי מדריך אליו? בתודה גדולה מראש!

ilankt

New member
אהה ועוד שאלה

איך אני בודק עם פריט בMENU שהמאפיין שלו הוא Chekced אם הוא מסומן או לא?

yodan

New member
אתה מתכוון ב-Visual Basic?

האמת שזה יותר מתאים לפורום VB, אבל כבר שאלת, אז אני אענה פה. תדע לפעם הבאה שיש פורום ספיציפי ל-VB. פשוט באירוע mnuName_Click:
if mnuName.Checked then 'code End if​
כאשר mnuName הוא שם התפריט (ב-menu editor זהו השדה Name - השני מלמעלה). שים לב שבחירה בתפריט כזה לא מבטלת/יוצרת
באופן אוטומטי! תאלץ ליצור/למחוק אותו בעצמך על ידי שינוי המאפיין Checked מ-TRUE אם הוא FALSE ולהיפך.

ilankt

New member
חחח כמה שויזואל בייסיק היה עושה לי

את החיים קלים, אבל לא זה ב ++C.

yodan

New member
אופס...

צריך תמיד לציין בשאלה באיזו שפה אתה עובד. אנחנו לא יכולים לנחש (חשבתי שזה VB כי בדיוק אותם שמות יש ב-VB בנוגע לתפריטים). בכל מקרה - גם ב-C++ זה לא אוטומטי. המאפיין Checked לא אומר "התפריט הזה הוא מסוג מסומן-ולא-מסומן". הוא אומר: "תפריט זה כרגע מסומן". מכאן אתה אמור להבין איך להמשיך לבד (ואם לא: באותה צורה שקבעת את המאפיין checked כ-TRUE, אתה בודק אם הוא TRUE או FALSE מתי שצריך ומשנה את המצב שלו מתי שלוחצים עליו).

yodan

New member
הישר מ-Microsoft

אפשר להשתמש ב-ListView או TreeView ביחד עם ImageList. שלושתם נמצאים ב-Microsoft Windows Common Controls 6.0 שבא עם VS.

ilankt

New member
אתה יודע איך לעשות את זה?

ממה שאני זוכר בשיעורי טכ"מ (ויזואל בייסיק, אבל לא משנה) אז הוספתי ImageList, שמתי שם את התמונות ועכשיו אני מנסה ב ListView לשים שם במפאיינים בTAB של ה ImageList ופשוט לא מופיע לי כלום... אין לי אפשרות לבחור את מה שהוספתי... ניסיתי אולי בסדר שונה להוסיף את הפקדים אבל לא עזר... חיפשתי בMSDN ולא מצאתי כלום... אני מתחיל להתייאש, עזרה, בבקשה?

selalerer

New member
באופן כללי:

MSDN כתוב בצורה שאינה אינטואיטיבית לטעמי, וקשה לחיפוש, אבל אחרי שאתה מתרגל לראש של האנשים שכתבו אותו, אתה מצליח להביא את כל המידע על נושא מסויים שאתה יכול להוציא מMSDN (ולפעמים זה לא מספיק).

selalerer

New member
זה כבר קצת יותר מסובך.

פה יש דוגמא:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/shellcc/platform/commctls/listboxes/usinglistboxes.asp​
תלחץ על:
Creating an Owner-drawn List Box​

למעלה