מחפש פצי'ם למפרש חגי ? אמרו לי שעשית סקר שוק וחומרים .
ח חגי New member 26/8/04 #2 לא ניתן להשיג אלא אם כן תצליח להוציא מ"איזי סיילס" שנמצאים מתחת כיכר אתרים אולי לאפקו יש ואולי אפשר להזמין מארוס או איקרו יתכן שיש גם לחנויות גלישה לצורך תיקוני מצנחי הגלישה החדשים
לא ניתן להשיג אלא אם כן תצליח להוציא מ"איזי סיילס" שנמצאים מתחת כיכר אתרים אולי לאפקו יש ואולי אפשר להזמין מארוס או איקרו יתכן שיש גם לחנויות גלישה לצורך תיקוני מצנחי הגלישה החדשים
א איתי לנואל New member 26/8/04 #3 יש גם יש השאלה היא אם תבקש. הוא גולש אויר ששמו הפרטי מתחיל באות ע' שם משפחה באות ש' יש לו ברכב גליל יפה מהחומר המבוקש (נרכש באיקרו). בהצלחה. איתי
יש גם יש השאלה היא אם תבקש. הוא גולש אויר ששמו הפרטי מתחיל באות ע' שם משפחה באות ש' יש לו ברכב גליל יפה מהחומר המבוקש (נרכש באיקרו). בהצלחה. איתי
ג ג ל נ ט י New member 27/8/04 #4 גוד ואן בהחלט שווה בירור, תודה על הטיפ. האם החומר שמתקנים איתו מפרשי מישטראל מתאים ? יש לי מיילר אבל זה לא מספיק גמיש (ואין לו צד דביק)
גוד ואן בהחלט שווה בירור, תודה על הטיפ. האם החומר שמתקנים איתו מפרשי מישטראל מתאים ? יש לי מיילר אבל זה לא מספיק גמיש (ואין לו צד דביק)
ג גולש אמיתי New member 27/8/04 #5 חחח זה ממש מזכיר לי את הארי פוטר וזה שאסור לנקוב בשמו הידוע בכינוי You know who. אגב, חגי ממש מתאים לדמות הארי בסיפור כמי שנוצר מאותו חומר והיחיד שיכול להתמודד מולו. ותחשבו על זה
חחח זה ממש מזכיר לי את הארי פוטר וזה שאסור לנקוב בשמו הידוע בכינוי You know who. אגב, חגי ממש מתאים לדמות הארי בסיפור כמי שנוצר מאותו חומר והיחיד שיכול להתמודד מולו. ותחשבו על זה