מחפש פנס

Action force

New member
מחפש פנס

מחפש פנס ראש, של פצל או דיימונד, מהו המחיר הסביר לדעתכם ועל מה אתם ממליצים?

sela v

New member
לי יש שני פנסי פצל

אחד דגם המיקרו שאמור לעלות כ-150 שקל, זהו פנס רגיל נותן תאורה טובה ולמרחק. הפנס השני שיש לי הוא דגם ה-Tikka plus אותו קיבלתי שעשיתי מנוי על עיתון של טיולים, מחירו כ-250 שקל, והמנוי לאותו עיתון עלה כ-250 שקל לשנה
פנס זה הוא פנס עם 4 לדים, פנס מאד נוח, אבל הוא לא טוב לתאורה למרחק גדול, כלומר הוא טוב בקמפינג, ואם אתה לא מתכוון לעשות צעידות לילה אני ממליץ על הפנס הזה שהסוללה שלו תחזיק פי 10 בערך מפנס רגיל. אפשר לקנות פנס משולב, אבל התרמילאי הממוצע לא צועד בלילה. לגבי החברה השנייה אני לא מכיר אותה, ואני יודע שיש עוד כמה חברות שמייצרות פנסי ראש.

ששש

New member
סלע,

פנס כזה במתנה? יפה,יפה...
(למה אני שלמתי מחיר מלא??)
הערה: על פי הגדרות יצרן: טווח המיקרו הוא כ- 10 מ'. הטווח המקסימלי של הטיקה פלוס הוא כ- 15 מ'. כך שמבחינת טווח תאורה הטיקה עולה על המיקרו. ולשואל, שתי החברות שציינת טובות מאוד. פרט בבקשה את הדרישות שלך מהפנס (קמפינג בלבד, הליכה בלילה, כניסה למערות, האם משקל חשוב וכו') כך נצליח למקד את החיפוש. וכפי שסלע אמר קיים היום דור חדש של פנסים, פנסים המבוססים על טכנולוגית לד - LED החסכוניים מאוד בצריכת האנרגיה. בקיצור קצת יותר מידע או אם כבר יש לך התלבטויות, ונשמח לסייע.

sela v

New member
לא מצאתי

באתר היצרן את דגם המיקרו, ורשום שם טווחים של כל פנס. מצאתי את דגם zoom halogene, נראה לי שהוא המקביל לפנס, ורשום שמקס טווח שלו זה 80 מ'. סוג הפנס הוא halogen bulb. בקיצר זה לא כזה משנה, מה שרציתי להדגיש זה ההבדל בין שני סוגי הפנסים, ולא להצביע על דגם ספציפי.

ששש

New member
כי הדגם ישן יחסית

ולא נמצא באתר, אך הטווח הוא 10 מ'. במיקרו אין נורת הלוגן כסטנדרט, אחרת הסוללה הייתה נגמרת במהירות שיא גם כך משך התאורה של המיקרו הוא משהו כמו 7 שע' (בפנס הזה יש רק שתי סוללות AA.) עשה ניסוי פשוט הדלק אותו בחושך והערך את התאורה שלו, אין מה לעשות אמנם יחסית קטן וקל אך חלש. בפנס שהשוואת יש 4 סוללות AA ונורת ההלוגן שלו גם מקצרת את חיי הסוללות בצורה מפחידה, אין הרבה פנסים שיעניקו טווח תאורה כזה בכלל ובפרט עם אורך חיים. באמת לא משנה רק שתדע מה יש לך ביד.

למעלה