מחפש פלש תת מימי

ביקו, כל התמונות יפות מאוד ../images/Emo45.gif

אבל את זו אהבתי כמובן יותר מכולן! אלא מה, צריך לתת כבוד לגברת שחורת הזנב ולא רק לכנותה כרישון

ביקו

New member
תודה נפתלי. כרישון זה...

על שום גודלם הצנוע יחסית של הכרישים בפלאו, תופעה מוזרה...אבל בהתחשב במידות הצנועות של דרי ודרות המזרח
, זה הופך להיות הגיוני יותר. הרפרנס שלי בכרישים הוא גודל XL

2 אפשרויות:

האחת - פשוט מי שרואה את הכרישים הגדולים לא יכול לספר על כך אחרי זה
השניה, הרצינית - לדעתי זו תופעה שקשורה לדייג הכרישים המאסיבי ביותר המתחולל באיזורים הללו, כאשר היפנים והסינים מוליכים כאן בגדול
אחד הציים האדירים ללכידת כרישים עוגן בנמל הונג-הום (בהונג-קונג) ועוד אחד במקאו, ויש להם ציוד מ-ב-ה-י-ל איתו הם עושים שמות בכרישי ים סין הדרומי ולא אתפלא אם עד פלאו הם מרחיקים.

ביקו

New member
עצוב לשמוע....

אבל חוקי הדיג בפלאו מחמירים מאד וקשה לי להאמין שגודל הכרישים נובע כתוצאה מדיג מסיבי של הגדולים שבהם. כנראה שפשוט אני רגיל למידות גדולות יותר

lizard

New member
כזה התענוג עלה ?

וכמה זמן היה הטיול? יש המלצות למועדונים שם ? מיכה

ביקו

New member
הרבה....

טיסות עולות מעל 1600$ לגבי הצלילות עצמן, אני ממליץ בחום על מועדון Fish & Fins המנוהל ע"י טובה ונבות הישראלים. מחירים תוכל למצוא באתר ולחישוב סופי תוריד בין 10-20% הנחה...

Alto

New member
מקום נוסף

תנסה japan-direct מארז PT-010 עולה שם 242$ אין לי ניסיון אישי עם האתר הנ"ל אבל נראה שהרבה ממליצים עליו בפורום של scubadiving.com. לינק: http://www.japan-direct.com/products.asp?type_id=12

יש לך במקרה...

כתובת?? יש לי את אותה המצלמה והייתי רוצה להזמין לה מארז. רק שאני לא מוצאת באתר. תודה, רני

בובי

New member
איזה מצלמה ואיזה מארז ?

רצוי להתחיל את זה בהודעה חדשה כי השרשור כבר ארוך מאוד

מצלמה olympus 3030

ואיזה מארז? - אשמח להמלצה. לגבי שרשור חדש... נראה לי שאפשר לסגור את זה בתגובה אחת טובה... תודה.

למעלה