מחפש פלש תת מימי

בובי

New member
מחפש פלש תת מימי

אני צריך לקבל בקרוב מארז תת מימי למצלמה הדיגיטלית 3030 של אולימפוס. אני כרגע לא יודע בדיוק איזה חיבורים יש לה . אך אני מחפש פלש חיצוני שיעבוד בצורה אוטומטית ע"י החזרת האור מהפלש הפנימי במצלמה או בצורה אחרת. אני יודה למי שמכיר את הנושא מעט לעומק שיסביר לי את השיטות לחיבורי פלש למצלמות. תודה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
פלאש למארזים של אולימפוס

למיטב ידיעתי למארזים של המצלמות הדיגיטליות של חברת אולימפוס אין יציאה לפלאש חיצוני. האפשרות היחידה כפי הנראה היא להשתמש בפלאש SLAVE כלומר פלאש שמקבל את איתחולו מסנסור שמורכב בסמוך לפלאש הפנימי של המצלמה ובתנאי שהאחרון מופעל. באתר של המארזים של אולימפוס ששלחת לי בזמנו יש דוגמה של פלאש כזה, בדוק שם פרטים. ו ב ב ח י " נ

בובי

New member
מצאתי את זה

אך לא הבנתי בדיוק כיצד זה עובד http://www.ikelite.com/web_pages/substrobe_dig50.html

mares

New member
ובאותו ענין: מחפש מארז למינולטה

Dimage 2300, חיפשתי ברשת ולא מצאתי (גם ל ikelite אין כזה). אם למישהו יש קצה חוט, תבוא עליו ברכה (כן, ההיא שהשייח מרבה לדבר עליה) mares

בובי

New member
זה דיגיטלי או פילים ?

תוכל לתת לינק למצלמה כדי שנעזור לך ?

Princes Vespa

New member
אולי אולי זה יכול לעזור..

אין שם את הדגם שאתה מדבר עליו, אבל אולי יש להם דגם תואם. שווה ליצור איתם קשר - אם הסוג הזה רלוונטי עבורך. בהצלחה..

בובי

New member
לעניות דעתי שומר מצלמתו ירחק מהאתר

המצלמה שלך מוכנסת במקרה הזה לתוך שקית נילון מעט עבה אני לא היתי סומך על זה. המצלמה שלי די יקרה. כיסוים איכותים עוליפם לפעמים פי 2 מהמצלמה עצמה.

אבנר29

New member
היכן משיגים מארז כזה

האם תוכל לתת לי כתובת בה אוכל לרכוש מארז

בובי

New member
לאיזה מצלמה ? ל3030 ?

כיסוים תת מימים למצלמות הדיגיטליות של אולימפוס במחיר הכי זול שמצאתי באינטרנט. זה 250 דולר. אי אפשר לקנות ישירות דרך האתר רצוי ליצור קשר במייל עם בחור בשם TOM אני חושב שהם מקבלים את כל כרטיסי האשראי (לשלוח את הפרטים בפקס) ויש להם גם מישלוחים לארץ שזה בסביבות ה 50 דולר. אני ניסיתי תכמון קטן כדי לעקוף את המכס מקווה שבע"ה זה יעבור. http://www.marinecamera.com/olympus_digital.html בהצלחה

ביקו

New member
האם יש מכס על מארזים למצלמות...

ווידאו וסטילס ? עושה רושם שגם במכס מתקשים לענות על השאלה הזאת.

אבי ע

New member
האם השם עוזר ... ../images/Emo39.gif

לעקוף את חוקי המדינה, בובי?
חשבתי שדינא דמלכותא דינא...

בובי

New member
זה לא כזה מתוחכם.

שלחתי את זה בדואר רגיל. לפעמים המכס עוצר את זה ומבקש מע"מ. ולפעמים לא. אני בקשתי שהפעם זה יהיה לפעמים לא

בובי

New member
עצה חשובה למי שרוצה להשקיע בצילום

כיום יש מצלמות דיגיטליות מסוגים שונים. מי שבמקרה רוצה לקנות כזו ולצלם עימה גם צילומים תת מימים מומלץ לקנות רק את הסוגים הפופולרים של ניקון אולימפוס וקנון. לשלושת החברות האלה יש מארזים וציוד נלווה . לאולימפוס שלי מצאתי 3 סוגים שונים של מארזים !!! למצלמות אחרות לא טורחים ליצר מארזים עקב העלות הגבוהה. כך שחשוב לחשוב על זה לפני שקונים מצלמוה חדשה.

היי בובי, תוכל לתת דוגמא למחירים

מצלמה דיגיטלית ? מארז ? ציוד תאורה ? כמה תמונות באיכות גבוהה ניתן לצלם, ולאן אתה פורק את המידע אם אין PC בסביבה ? האם אפשר להצטייד ברכיבי זכרון להחלפה ?

mares

New member
לגבי איכות התמונה וכרטיסי זיכרון

ככל שכרטיס הזיכרון שלך יותר גדול, אתה יכול לצלם יותר תמונות באיכות גבוהה. אני למשל, עם כרטיס של 48 מגה יכול לצלם מאות תמונות בגודל 600x800 (שזה חצי גודל) באיכות גבוהה. לכל מצלמה אפשר להחליף את כרטיס. לצערי הדיגיטלית שלי, מינולטה, תישאר בינתיים יבשה. אם אתה קונה מצלמה דיגיטלית גם כדי לצלם מתחת למים, באמת תוסיף עוד קצת כסף ותקנה מצלמה שאתה יודע שיש לה מארז. את המצלמה שלי קניתי ב1500 ש"ח (מצלמה מעולה לכשעצמה), אבל בכל מה שקשור לצילום תת ימי, לא עשיתי עסקה טובה.

ביקו

New member
מנטה ריי, גם לסוני יש

מצלמה פיצפונת בעלת 3.3 מגה פיקסל (מצלמה מעולה!) שיש לה מארזונצ´יק כמעט בגודל שלה, אך אין אפשרות להוסיף תאורה חיצונית (רק להשתמש בפלש המובנה). וסתם אנקדוטה, בנסיעה האחרונה לפלאו, נדהמנו לראות באחת הצלילות את הדייב מאסטר שלנו יורד לקרקעית (60 מ´) בעקבות נצנוץ קטן שראה ועולה לאחר מספר דקות כשבידו מצלמה דיגיטלית של אולימפוס בתוך מארז. בתום הצלילה, על הספינה, המצלמה פעלה כראוי ויכולנו להתרשם מכ 100 תמונות נחמדות, שצולמו במהלך הימים האחרונים. עוד תייר יפני מדוכא חזר הביתה לבצע חארקירי מרהיב.... ביקו

למעלה