מחפש פלייטסטרים ל-vs. Space Aliens

ogmios

New member
מחפש פלייטסטרים ל-vs. Space Aliens

בימים האחרונים אני עושה קצת פליטסטינג למשחק אופרת החלל החדש של Polgarus Games (שם זמני: vs. Space Aliens). כפי שהשם מרמז, השיטה מבוססת על המכניקה של vsM Engine. כרגע מדובר רק על בחינה של המכניקה של השיטה, בדגש על חוקי החלליות. נראה לי שמיציתי את מה שאני מסוגל להוציא מהטקסט בקריאה נטו, וכעת אני מחפש שחקן או שניים להרים מולם קרב חלליות, בלי טיפה של הרפתקה מסביב, כדי לראות איך המכניקה שלהם תנהגת במצב אמיתי. מישהו מעוניין?

ogmios

New member
כמעט

השיטה שסקרת באורק הייתה vs. Monsters, שיטה חינמית ופשוטה שפיליפ ריד כתב בתגובה לאתגר לכתוב שיטה בעשרים וארבע שעות שעוסקת באמריקה העל-טבעית של במאה התשע עשרה. מאוחר יותר, הוא לקח את השלד של השיטה, הפשיט אותו מכל הפלאפ שלו וקרא לשלד הזה vsM. על בסיס השלד השלד נוצרת בימים אלה ממש vs. Space Aliens של פולגרוס ו-vs. Pirates של ריד עצמו. כאנלגוגיה, התהליך די דומה למה ש-Rolemaster עברה - היא נולדה כ-Rolemaster, ומאוחר יותר הופשטה מהפנטזיה ושימשה כבסיס ל-Spacemaster ול-Cyberspace.

ogmios

New member
לינק להורדה שנשכח מההודעה הקודמת

את vs. Monsters אפשר, כאמור, להוריד בחינם מאתר הבית של Ronin Arts, ההוצאה לאור של פיליפ ריד (וכריסטופר שיי, אבל הוא רק צייר, אז אף אחד לא סופר אותו). כמו כן, אם תרצו לבנות שיטה חדשה על בסיס vsM Engine, אפשר להוריד את ה-SRD שלו בחינם. אין לי שמץ מה המעמד המשפטי של שיטה שנוצרת על בסיס vsM (מבחינת זכויות יוצרים וכאלה), אבל אני משוכנע שמי שיתעניין מספיק יצליח למצוא גם את זה באתר שלהם.

למעלה