מחפש פיתרון

דאגן

New member
התחלנו לצאת עוד ...

וההינו גרים במרחק של כ.50-60 ק"מ עכשיו אנחנו גרים כ100 קמ" אחד מהשני. התחלנו לצאת עוד כשההינו בבית ספר ובגלל זה יכולנו להתראות רק בסופ"ש. אח"כ הגיע הצבא שגם אז יכולנו רק בסופי שבוע. ועכשיו יש את הלימודים (יש לה שם דירה ואם אני רוצה אני יכול לבוא) הבעיה היא שאין לי בשביל מה לבוא כאילו יש לי זה ברור אבל זה יפריע מכמה סיבות: א- אם אני יבוא באמצע שבוע אז היא עוד יותר תרגיש חנוקה לא? ב- אם אני יבוא זה רק יפריע לה להתרכז בלימודים (לפחות בתקופה הקרובה שזו רק ההתחלה של הלימודים. היא לא רוצה להתחתן זה בדוק לפחות עד סיום התואר

דאגן

New member
שכחתי לענות על עוד כמה..

שאלות. היא טיפוס חם מאוד. מה שהכי מבלבל אותי פה זה דבר אחד שקרה אתמול בלילה והיום. היום בבוקר כשדיברתי איתה היא נשמעה לי כרגיל אוהבת וכאילו שלא קרה שום דבר. אני לא מבין מה הולך פה למען השם. שאלתי אותה אם היא רוצה שאני יבוא אליה היום אז היא אמרה לי שכן אתם מבינים.. אין לי מושג מה לעשות אחים יקרים שלי אני בדילמה עצבנית.. תודה על התשובות שלכם דרך אגב..

resputin

New member
אין מה לעשות, רק שיחת הבהרה

יכולה להוציא אותך מהדילמה. תשאל אותה בדיוק מה היא רוצה, מה היא מרגישה, בלי לכלוא או להסתיר כלום. אין "לא יודעת" ואין "לא בטוחה". אף אחד לא מוציא טיימ-אאוט לקשר בלי סיבה נראית לעין, אלא אם הקשר מבחינתו כבר ממצה את עצמו. אולי זה הדבר? לא יודע, בספק אם אתה תגע גם.. אני חושב שאתה צריך לשוחח איתה שיחה רצינית, להפיק מסקנות כן מהמילים וכן מההתנהגות שלה לאורך השיחה- ולהחליט בנדון עתיד הקשר הנ"ל.

דאגן

New member
מחפש פיתרון

שלום לכולם. יש לי חברה כבר 3 שנים אנחנו בני 21 ( מערכת היחסים האחרונה שלה היתה שנה אחת והסתיימה חודש לפני שאנחנו התחלנו להיות בקשר) אנחנו מתראים רק בסופי שבוע ובסופשבוע האחרון צצה בעיה. היא אמרה לי שחסרה לה התקופה של הלהיות לבד ושהיא נורא מתגעגעת לזה. אני נורא נפגעתי מזה כי אני ממש לא מסכים איתה ולפי דעתי זה שטויות. הסברתי לה את הדבר הבא: מה יתן לך אם עכשיו תהיי לבד ונעשה פסק זמן וכל השטויות האלה? היא לא יודעת מה זה יתן. אמרתי לה שבסופו של דבר כל אחד רוצה להיות עם מישהו\מישהי. היא הסכימה איתי . שאלתי אותה אם יש לה מישהו אחר היא ענתה שלא ואם היא אומרת אז אני מאמין לה. כאילו אין סיבה למה שהיא מתכננת לעשות בין אם זה פסק זמן ובין אם זה פרידה. מבחינתי אני רוצה להמשיך לחיות איתה את שארית חיי ואני לא אוותר בכזאת קלות על הקשר שלנו ואני מוכן לתת את כל כולי כדי שנמשיך להיות ביחד. מה דעתכם על זה? אנא מכם עיזרו לי למצוא פיתרון אחרת אי משתגע פה. שלכם תמיד.. הדאגן.

דאגן

New member
טוב סיכמנו שהיום אני מגיע...

אליה. אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות. היא רוצה שאשאר אצלה עד מחר בצהריים כי אז יתחילו הלימודים. כדאי לי ללכת? (אני מאוד רוצה)אבל אני שואל אתכם.

nutmeg

New member
מה אתה שואל אותנו?

אתה מאוד רוצה?? אז לך! זה לא שאתה הולך לבצע איזו עבירה. באמת אתה דאגן. יאללה, קח את החיים בקלילות היכן שאפשר. כאן אפשר!!

dana2909

New member
סתם שיחת הבהרה לא תספיק

דאגן, אתה צריך ללכת עם מוכנות נפשית לכל דבר, ואני מתכוונת כל דבר. יש כאן בעיה רצינית. אתם מנהלים מערכת יחסים מאד ארוכה ובמהלכה במעט הזמן שאתם נפגשים נראה שיש בעייתיות בינכם. חשוב מאד שתברר מאין נובעת תחושת המחנק הזו שלה. יש לי הרגשה שזה תירוץ שמחפה על משהו אחר. ואני מציעה לך לבקש את התשובות לכל השאלות שעומדות באוויר. זו תהיה שיחה קשה אבל לפחות אחריה תהיה בטוח בתוך מה אתה נמצא.

דאגן

New member
אז ככה...

כרגע חזרתי ממנה.... היתה לנו אתמול שיחה ארוכה מאוד והסברתי לה את הדברים כמו שאני רואה את זה.. מסתבר שבין היתר ישנם כמה דברים שאני עושה (או יותר נכון לא עושה) שמפריעים לה היא טוענת שאני אנטי לכל דבר. ופתאום היא טוענת שההרגשה והצורך להיות לבד עברו לה. (היא בטח מבולבלת או משהו..) אמרתי לה שגם לכל אחד יש את הצורך להיות לבד בתקופה מסוימת ואפילו לי זה היה והיא שאלה אותי מה עשיתי..?(כדי לברוח מההרגשה הזאת) אמרתי לה שלא התייחסתי לדבר הזה וזה עבר לבד ואפילו במהירות ואם כבר חשבתי אז דיברתי על זה עם חברים והם העבירו לי את ההרגשה הזאת. ואמרתי לה שזה גם מה שהיא צריכה לעשות במקרה כזה. וביחקשתי ממנה דבר נוסף.שאם היא תרגיש ככה שוב שתגיד לי וננסה לסדר את העינינים ביננו . אז המצב כרגע הוא כזה.. אנחנו חברים ואוהבים כמו תמיד ואני מתחיל להפסיק לדאוג.

m L m

New member
אני שמחה שזה הסתדר...

שיחה אמיתית וכנה זה תמיד הדבר הטוב ביותר.

m L m

New member
מספר דברים שעלו לי בראש....

* אתם מתראים רק בסופ"שים זה לא מספיק לבד בשבילה??? * למה לא לכבד אותה לעשות פסק זמן? אם היא העלתה את הרעיון זה אומר שהיא חשבה עליו ואולי היא מרגישה חנוקה? לדעתי אתה צריך לכבד את בקשתה * אני לא מכירה אותה אבל אולי היא מנסה אותך? אולי היא רוצה לראות כמה הקשר הזה חשוב לך???

דאגן

New member
בגלל זה...

אנחנו מתראים רק בסופי שבוע...ובגלל זה אמרתי לה שאני חושב שזה שהיא מרגישה חנוקה זה טפשי. עכשיו למה לא לכבד אותה? אני מכבד אותה ואפילו מאוד. אני פשוט לא רוצה לזרוק את כל מה שהיה ביננו בבום אחד.

m L m

New member
אבל אם היא מרגישה חנוקה

ורוצה פסק זמן זה לא יעזור אם תשכנע אותה - אולי זה יעזור לשבוע, חודש מקסימום חצי שנה.....אבל אחר כך זה יתפרץ ויהיה יותר גרוע. אתה באמת רוצה את זה? אני חושבת שהיא פשוט מבולבלת ושאתה לא צריך לעצור מבעדה. אולי אתם יכולים לקבוע כללים ברורים לפסק זמן?

למעלה