מחפש עצה

Dror Bar

New member
מחפש עצה

לפני כמה זמן התחלתי לנסות להמציא הרפתקה עם חברים. ההרפתקה מתנהלת די בסדר הבעיה היחידה שבקטע של אילתור השמות אני ממציא כמה דברים עלובים מאוד. למישהו יש איזהו שהיא עצה בשבילי

ננסק

New member
בטח! מחוללי שמות

ההמצאה הכי טובה באינטרנט: כנס לכאן ותסתכל בתפריט בצד שמאל. יש שם מספיק מחוללי שמות בשביל להמציא לך עשרות אלפי מה-שאתה-לא-רוצה. פשוט תמציא איזה חמישים, תדפיס אותם, תשים ליד ההרפתקה שלך, ותמיד תוכל לשלוף משם אחד (כשאתה משתמש באחד השמות תרשום לידו, על הדף, מיהי הדמות הזו. כך גם תדע באילו שמות השתמשת, וגם תזכור את כל הדב"שים שאלתרת).

אלרוס

New member
השיטה שפעם השתמשתי בה

אבל חשוב שהשחקנים לא ידעו עליה לפעמים: קח דמות הסטורית/ספרותית שדומה לדמות שלך, אם אין אתה יכול לקחת את התכונה הבולטת שלה ושנה את סדר האותיות בצורה כלשהי והוסף מוספיות להשלמה (אני מוצא שזה יותר נוח באנגלית, אבל אפשר בלי בעיות גם בעברית), ככה אתה גם יכול לזכור אם יש הרבה דמויות איך אפיינת כל דמות ולשמות יהיו משמעויות כלשהן!

רמץ

New member
בכל מקום עתיר דב"שים -

דאג להכין מראש רשימת שמות פרטיים - זכרים ונקבות בנפרד - ושמות משפחה המתאימים ליושבי המקום. בכל פעם שאתה משתמש בשם, סמן עליו X וכתוב בצד מי הדב"ש האקראי שיצרת.

ChainLightning

New member
or,you can take a regular name

and write it,or read it,from the end to the beginning,in fact it is fun sometimes

chatenoire

New member
אם בבלבול אותיות עסקינן...

מצאתי שהרבה שמות של משקאות אלכוהוליים נותנים שמות מעניינים אחרי משחק קצר עם האותיות שלהם. ואז גם אפשר ללכת על קונוטציות מעניינות לדמויות ספציפיות...

JuffoWup

New member
באורפיאוס WHITEWOLF ממליצים

לפתוח ספר טלפונים ולסמן שמות מעניינים, למשחק בן זמננו.

Dror Bar

New member
אורי

תזכור שיש ביום שבת הזה מתי תשלח לי את התשובות לשאלות ששאלתי אותך?

DDN

New member
עצות אחת שתיים שלוש.

התגובה הבאה נכתבה בחסות "התגובה המהירה": ספר התנך! פעם היו שמות מגניבים לאנשים ומקומות. הפיכת אותיות: קח שמות "רגילים" ותכתוב אותם במקלדת בשפה הלא נכונה. אקונח לדוגמא זה AKUNH שזה שלומי. . .. סתם דוגמא
ספרי פנטזיה, עלילה או היסטוריה! האטלס! תופתע כמה נחמדים יכולים להיות שמות למקומות על הדמויות שלך. ומה שחשוב: שמות לדב"שים מפתח או דמויות חייבים לתכנן. שמות שאתה מאלתר, רצוי שתחזיק רשימה או שפשוט תאלתר שמות "רגילים".

למעלה