מחפש עצה...

NetDragon

New member
בגידה לא באה בחשבון.

אני מאד נאמן. בגידה זו לא אופציה. דיברנו על זה כמה פעמים אך זה לא ממש הואיל. היא פשוט הסכימה איתי, אמרה שהיא מבינה למה אני מרגיש ככה. אין לי מושג איך לפתור את זה.

NetDragon

New member
מחפש עצה...

יש לי חברה כבר די הרבה זמן. אנחנו אוהבים אחד את השני, הקשר שלנו נפלא והכל טוב חוץ מבעיה אחת - אנחנו כמעט ולא נוגעים אחד בשניה... אנחנו מתנשקים רק נשיקה קטנה לפני שאנחנו נפרדים וזהו. אנחנו לא עושים כל מעשה מיני. היינו פעילים מינית בעבר אך בתנאי שאני הייתי יוזם את המגע. לא היה פעם אחת לאורך כל הקשר שלנו שהיא יצרה מגע מיני, לכן אני מרגיש די לא רצוי. כמו כן, בשלוש הפעמים האחרונות שניסיתי ליצור איתה מגע מיני, היא דחתה אותי בטענה שהיא עייפה מדי או שלא בא לה. כבר שלושה חודשים שלא נגעתי בה רק מהפחד לקבל דחיה שוב וגם מפני שאני מרגיש שהיא לא מעוניינת בי מכיוון שהיא אף פעם לא יזמה כל מגע איתי. ניסיתי לדבר איתה על זה, ניסיתי לבקש ממנה שתנסה ליזום לפעמים. היא אמרה שהיא תשתנה והיא לא עושה את זה. דיברנו על זה כמה פעמים ופשוט לא נעים לי יותר להטריד אותה עם זה... למישהו יש רעיון? וגם אם אין, סתם הייתי צריך להוריד את זה מהלב.

qt1

New member
NetDragon ../images/Emo24.gif

כמה זמן אתם חברים? אתה הראשון שלה? בת כמה היא? כשהייתם פעילים מינית ואתה היית היוזם , הסקס היה לה טוב? מתי התחלת להרגיש לא רצוי? אחרי כמה זמן? האם רק בגלל העובדה שהיא לא יזמה סקס או שהיו עוד דברים נלווים? מה שאתה צריך לעשות זה לצאת איתה לבית קפה שקט ולהסביר לה שסקס זה חלק מהחברות שלכם , אם היא לא רוצה סקס וסיבותיה איתה ואתה מכבד כל סיבה... אז שתסביר לך למה ואתה יכול לחשוב עם עצמך אם זה מתאים לך להמשיך להיות בקשר עם החברה שלך שלא יוזמת סקס ושמחכה שאתה תיזום אבל אתה פוחד ליזום כי אתה חושש מדחיה , אני באמת מבינה אותך , אבל מי שצריכה להבין אותך זו החברה שלך ובשביל שהיא תבין אותך אולי כדאי שתבהיר דברים בצורה אחרת ממה שניסית עד היום , אני אפילו הייתי מעלה את הדברים על הכתב ונותנת לה לקרוא , יכול להיות שקשה לך להביע את עצמך במילים ככה מולה , מה דעתך? ואולי... אולי כדאי לך לתת לה לקרוא את מה שכתבת כאן? בהצלחה וחזור לדווח,

NetDragon

New member
הרבה שאלות - הרבה תשובות

אנחנו חברים כשנה וחודשיים. היא בת שמונה עשרה וגם אני בן שמונה עשרה. כשהיינו פעילים מינית אני ורק אני הייתי היוזם. לא הייתה פעם אחת שהיוזמה באה מהצד שלה. בשלב מסויים הגענו למצב שאני הפסקתי ליזום כי פשוט לא הרגשתי בנוח (מכיוון שהיא לא יזמה שום דבר). במשך כחודשיים-שלושה לא היה כל מגע ביננו. ואחר כך ניסיתי ליזום שוב כמה פעמים ונתקלתי בסירובים מצידה. דיברתי איתה על זה כמה פעמים. היא אמרה שזה פשוט לא חשוב לה והיא לא מרגישה צורך בזה. כמובן שניסיתי לדבר איתה מספר פעמים, העלתי את הדברים על הכתב ונתתי לה לקרוא (אני מביע את עצמי יותר טוב בכתב) ובכל הפעמים היא פשוט אמרה שהיא מבינה אותי אבל היא פשוט לא מרגישה עניין וצורך בזה. אני אני אוהב אותה מאד. אני לא אפרד ממנה בגלל עניין כזה. מגע מיני זה גורם חשוב בקשר אך יש הרבה מעבר לזה. למרות שאני לא אפרד ממנה בגלל הסיבה הנ"ל - הייתי מאד שמח לשנות את המצב

qt1

New member
../images/Emo51.gif על התשובות ...../images/Emo24.gif

אם הייתי מבקשת ממך לבקש לתאר את התחושות שלך כשהיא מסרבת לך איך היית מתאר? באיזה מילים היית משתמש כדי לתאר את מה שאתה מרגיש? כאשר היה לך מגע מיני איתה שאתה יזמת , האם נהנית? בהנחה שהתשובה היא חיובית ,עדיין , בחרת להפסיק ליזום מפני שרצית שהיא תיזום ויצרת בכך מעין מעגל קסמים שבו אין סקס ביניכם בכלל... אתה כותב שלא היית נפרד ממנה בגלל הסיבה הנ"ל בגלל איזו סיבה היית נפרד ממנה? ואם היית שמח לשנות את המצב , אצל מי הכדור נמצא לדעתך? אני כאן... מלווה אותך במחשבות שלך ומנסה לפתוח בפניך עוד חלון למחשבה , אני מקווה מאוד שאינני מטעה אותך.

NetDragon

New member
../images/Emo51.gif על ההתעניינות

השאלה הראשונה קשה... אין לי איך לתאר במילים את מה שאני מרגיש כשאני נדחה. אני מרגיש לא רצוי. אני מרגיש דוחה (ואני יודע שאני לא. אני מקבל הרבה מחמאות על המראה שלי) בימים הטובים, שכן היה מגע ביננו, מאד נהנתי. ואני מניח שגם היא נהנתה למרות שראיתי בבירור שהיא הרבה פחות פתוחה בנושא מאשר אני (היא לא הייתה מכוונת אותי ואומרת לי מה נעים לה למרות שביקשתי ממנה להגיד. היא לא הייתה זזה, היא לא הייתה משמיעה שום קול. אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אם לא הייתי שומע את הנשימות שלה הייתי יכול לחשוב שהיא מתה. כשהיא הייתה מענגת אותי היא הייתה עושה את זה טוב ואם השקעה אבל כשאני הייתי מענג אותה היא לא הייתה רומזת לי מה נעים לה ומה פחות נעים לה כך שאני מניח שהיא נהנתה פחות. אם הייתי נפרד ממנה - זה היה מסיבה שונה לגמרי. במידה והתקשורת שלנו הייתה נפגעת אך התקשורת שלנו מצויינת. אנחנו מבלים המון יחד, מדברים המון, נפגשים המון ונהנים. אני חושב שהכדור אצלה. היא מודעת לבעיה שלנו. היא אמרה שהיא יודעת שזה לא נורמלי ושאין כמעט זוגות בגילנו שלא מעוניינים להתנסות בדברים חדשים. דרך אגב - עדיין לא שכבנו, אני מדבר על מגע מיני שלא כולל סקס. אני חושב שהשינוי לא תלוי בי, אני מסכים להיות איך שהיא רוצה, אני מסכים להיות פתוח יותר, לדבר על זה יותר (מפני שהיא מאד סגורה בנושא ואף פעם לא מעלה אותו). אני יודע שאם לא הייתי מעלה את הנושא - לא היינו מדברים על זה אף פעם. היא פשוט לא מעוניינת. וזה לא בגלל שאני לא הסוג שלה או שאני לא מוצא חן בעיניה או שאני לא מושך... זה משהו אחר שעוצר אותה, חוסר חשק תמידי... דבר שמאד נדיר בגיל שלנו. אין לי איך להסביר את התופעה

qt1

New member
../images/Emo51.gif על הכנות ../images/Emo24.gifוהשיתוף...

אני מתארת לעצמי שלא היה לך קל לכתוב את ההודעה האחרונה ובכל-זאת בחרת כן לשתף ובאמת מודה לך על כך. כשאתה כותב שהיה מגע, איזה סוג של מגע היה? לגבי העובדה שהיא לא משמיעה קול ולא יוזמת , אני הייתי דווקא מייחסת את זה לבושה ולא לחוסר רצון בסקס,זה מאוד יפה בעיני שכתבת "בעיה שלנו" אתה יודע מה אני חושבת? אני חושבת שהייתם מאוד קרובים למגע מיני מלא והיא נבהלה ואם אני צודקת אז אני יכולה לנסות לכוון אותך איך לעזור לכם , אבל אם לא הייתם קרובים למגע מיני מלא אני לא כל-כך בטוחה שאני מבינה מה קורה כאן ואני לא יודעת אם אוכל לעזור , אתה כמובן מוזמן לשתף כאוות נפשך ולענות רק על הדברים שמתאימים לך , אני אכבד כל תשובה שלך ואני באמת מעריכה את הכנות שלך... שיהיה סופשבוע מגניב

NetDragon

New member
המצב הוא כזה.

ניסינו הכל חוץ מיחסי מין מלאים. בנוגע למה שאמרת - שאת מעריכה שהשתיקה שלה נובעת מבושה - ייתכן, אך אני לא יודע. שאלתי אותה פעם בקשר לזה. היא אמרה שהיא לא מתביישת. הגיוני שהיא תתבייש להדריך אותי אבל למה שהיא תתבייש גם אחרי שאני מבקש ממנה לעשות כך? קשה לי להאמין שהיא נבהלה מהקרבה הפיזית שהייתה לנו (וכתוצאה מכך התרחקה) גם מפני שהאפשרות שאי פעם נקיים יחסי מין אפילו לא עלתה באף אחת מן השיחות שלנו (מפני שאם כבר עולה נושא שקשור לזה - הוא תמיד עולה ביוזמתי) וגם מפני שתמיד היא הייתה רחוקה מבחינה מינית - שקטה, לא יוזמת, פאסיבית. כך שאין כאן בדיוק "התרחקות". היא הייתה מרוחקת מההתחלה ואני הרגשתי שאני מכריח אותה לגעת בי. אני ממש על סף ההשלמה עם העובדה שאף פעם לא יהיה ביננו מגע פיזי.

Pukipsey007

New member
שלום אני הבת של QT

לדעתי בלי כל קשר לקשר יש לחברה שלך בעיה עם מגע וזו לא אשמתך וגם לא אשמתה... נשמע כאילו היא מחפשת יותר חברות נפש או משהו כזה ולדעתי אתה צריך להשלים עם זה. משהו עוצר מבעדה מגע אולי היא עברה חוויה כלשהי שלא ידוע לך עליה לפני הקשר? אתה צריך להחליט אם אתה נשאר בקשר בלי סקס או עוזב את הקשר מפני שהוא מתסכל אותך וגורם לך להרגיש דחוי ודוחה. שבת שלום

NetDragon

New member
אני נשאר

אני לא מסכים לוותר עליה בגלל דבר כזה. בכל מקרה, קשה לי להאמין שהיא עברה איזו חוויה, שאלתי אותה והיא אמרה שלא היה שום דבר מיוחד. אני לא חושב שהיא מחפשת חברות נפש. אנחנו עושים דברים שחברי נפש לא עושים. הדבר היחיד שאנחנו לא עושים ביחד זה מקיימים מגע מיני. בכל מקרה, נראה לי שאני צריך להשלים עם העובדה שהיא פשוט לא רוצה. תודה בכל מקרה.

למעלה