מחפש עיצה

meshi4

New member
../images/Emo45.gif את צודקת גבי.

אמא צריכה להיות כזאת.בכלל ,הורים צריכים להתנהג כך כלפי ילדים קטנים.אבל כמה סיפורים מזעזעים אנחנו שומעים על התעללות כלפי תינוקות וילדים .שהשכל לא קולט אותם.אנחנו שופטים מהעיניים שלנו.אבל אנשים שונים אחד מהשני מכל הבחינות.ומגיבים בצורה שונה.עצבנות מוגזמת דורשת טיפול.כי יתכן שהתגובות של אותה אישה לא בשליטתה. אני מכירה אישה שהיתה [ועדיין]עצבנית בצורה קשה.הילדים שלה סבלו בצורה קשה ממנה ומהאוירה בבית.אותה אישה לא היתה מודעת[גם סרבה]ללכת לקבל טיפול נפשי ועד היום מצבה הולך ומתדרדר.

ולריי

New member
אני לא רוצה להגזים

אישתי מאוד אוהבת את הילדה ויש גם זמנים טובים ואני שותק מכיון שאדם ניכר בשעת כעסו . השתיקה היא הזעקה האמיתית ואם אוסיף דיברי ביקורת כשהיא כועסת ואומרת דבר-מה שלא בשליטתה זה כמו להוסיף מלח על הפצעים. והדרך למריבה משם קצרה.

תמצא את הדרך לשוחח איתה

כי אין לך ברירה. אם אתה רוצה שינוי מצדה אל תתחמק מלהעמיד אותה במקומה בצורה חד משמעית אבל מנומסת.

מאי 39

New member
אני הייתי מבקשת ממנה חד משמעית

שתרגיע את עצמה שתטפל בעצמה אם היא לא מסוגלת לעשות את זה בכוחות עצמה אז בעזרה מקצועית פשוט ליזום שיחה רצינית דווקא בזמן שהיא רגועה ולא לתת לדברים להשתמע לשתי פנים ובמקביל כל הזמן אבל כל הזמן לתת לילדה חום אהבה ולא דברים חומריים אלה מילים וחיבוקים כמה היא חשובה לך ולאחיה כבר אמרו אני יודעת אבל זה נזק בילתי הפיך לילדה כל בוקר כשאני אומרת מודה אני והילדה שומעת את זה אני מוסיפה מודה אני .... שהבאת לי את הילדה הזאת וגם בשבילנו היא בת זקונים וגם אני חוזרת עיפה מהעבודה וגם לי יש קשיים אז מה להפיל את זה על הילדה שתתפוס את עצמה בידים או שתלך לפסיכולוג/פסיכיאטר

למעלה