מחפש עיצה להמשך..

liran l

New member
מחפש עיצה להמשך..

היי חבר'ה אני יודע שלרובכם אין את הראש עכשיו לקרוא על בעיות של מישהו אחר שאתם לא מכירים , ואתם מן הסתם גם לא כאן במטרה בשביל לעזור , אבל אני באמת צריך את עזרתכם עכשיו. היום עבר עליי אחד הימים הארוכים ביותר בחיי. זה היה אמור להיות יום רגיל , שיגרתי לחלוטין - אבל הוא היה ארוך..ארוך מהצפוי. הבנאדם הכי יקר לי סיים היום את סיפוחו אצלי בבסיס , וביום ראשון הקרוב הוא מתחיל קורס קצינים. בחודשיים וחצי האלו שהוא שירת איתי - התחברנו מהר מאוד ואנחנו מכירים אחד את השני כלכך טוב כאילו אנחנו מכירים כבר שנים. הוא החבר הכי טוב שלי ואני מאוד אוהב אותו. היום , לאחר ש"נפרדתי" ממנו - היתה לי הרגשת חנק בגוף...הרגשתי צורך לבכות. זה ברור שהחברות שלנו לא תיפסק בגלל שכל הדברים ייראו מעכשיו והלאה אחרת בגלל לוח הזמנים שלו לחצי שנה הקרובה , אבל זה לא יהיה כמו שהיה עד עכשיו , שראיתי אותו יום יום - ודיברתי איתו יום יום. בשיא הכנות - אני מפחד לאבד אותו. כבר קרו מקרים בעבר שאיבדתי את החברים הכי טובים בגלל "המשכיות בחיים" של כל אחד מאיתנו. למה האנשים שאנחנו אוהבים צריכים ללכת מאיתנו בשלב מסויים? למה הם לא יכולים להישאר איתנו לאורך כל הדרך? אני מבואס...בבקשה עיזרו לי. אם באמת יש לכם מה להגיד לי , אז שילחו לי זאת לתיבת המייל שלי [email protected] תודה לכם , וחג שמח ! לירן

ImmortalSoul

New member
מעגלים

תחשוב על החיים כמעגלים המעגלים הם אנשים שאנחנו מכירים לזמן מסויים משבר שאנו עוברי דברים מולחים וכו' יש מעגלים שנמשכים עד סוף החיים שלך ויש מעגלים שנמשכים זמן מאד קטן כל מה שאנו אמורים לעשות זה להבין מה להפיק מהיכרות הקצרה הזו אם אותו מעגל יתכן והאדם הזה ימשיך להיות בקשר עד הסוף אבל אם לא אז מיציתם את כל מה שהייתם צריכים למצות והגיע הזמן להבין מה היה שם ולהמשיך הלאה .

liran l

New member
היי

אני ממש לא חושב שמיצינו שום דבר. איך זה שחברים מאוד טובים יכולים למצות את הקשר הטוב שביניהם? דברים לא צריכים להסתיים בגלל מאורע שקורה ...

ImmortalSoul

New member
זה בדיוק הקטע

שאם עוד לא מיצית החברות עוד לא תיסגר אבל אם כן אז החברות תמשיך ותמשיך עד אשר המעגל יסגר שוב תלוי .

Plazme

New member
מספיק לרחם על עצמך.

ככה זה החיים, אתה פוגש אנשים, עוזב אנשים. אבל בסוף - החברים האמיתיים שלך נשארים for life. לא המרחק ולא הצבא לא יכולים "לנצח" את זה.

looshik

New member
לפעמים בנקודת זמן זה נראה כך

נראה שרק הנקודה הזאת קיימת. אבל יש גם סוף לצבא, ויש חיים אחר כך, ומי שכתב על מעגלים באמת צודק. החיים ממשיכים ואנחנו נפגשים בחזרה עם אותם יקירים. יש תקופות שמתרחקים ואז יש שוב תקופות שמתקרבים. אני בת 28. יש לי 2 חברות מהצבא. היו תקופות שהיינו דבוקות אחת בתחת של השניה, והיו תקופות שממש רק התכתבנו באימיילים, אבל תמיד תמיד הקשר ממשיך. מתקרבים כשטוב ומתרחקים כשאין כל כך זמן וכשהנושאים המשותפים מעטים. אחת החתנה בגיל 21 ובגיל 24 כבר הייתה לה ילדה, היא הייתה עסוקה אז טיפה התרחקנו. אני עוד לא נשואה. החברה השלישית ילדה לפני שלושה שבועות והראשונה שוב בהריון, אז הן עכשיו יותר קרובות ואני פחות. החיים הם ארוכים ואין סיבה שתאבדו האחד את השני. הנה, אנחנו כבר עשר שנים ביחד. וזה אף פעם לא יגמר!

החיים מעגליים ובסוף מעגל תמצא עוד

היי לירן, המסורת מספרת על רב אחד שלא רצה לשנות דבר משיגרת חייו עד אשר הפף לעץ נבוב. אני מאחל לך שחייך יתנו ללא הרף ותבנה חברויות רבות ללא תלות באף אחת מהן. שהחברים שלך יבואו וילכו ותמצא כי חברי האמת לעולם לא ילכו, גם אם לרגע נראה שהם עוזבים, לא יקרה הדבר. כי חברי אמת המה.

אנושית~

New member
למה שתגמר ?

חברות אמיתית אינה נגמרת ובטח לא בגלל מרחק ת,צריך רק זמן להתרגל למצב הקיים לאחל לו שיפיק ת,מירב עבור עצמו מהשירות ושיחזור הבייתה בשלום

למעלה