מחפש עזרה מקצועית

orez277

New member
מחפש עזרה מקצועית

שלום קוראים לי אורן. אני בן 35. אני עובד בתור טבח כבר מספר שנים.אחרי שלמדתי 3 שנים מתמטיקה באוניברסיטה העברית למרות הניסיון הרב שיש לי אני לא מצליח להתקדם בעבודה. אני מתקשה לשלם חשבונות למרות שיש לי כסף ובאופן כללי לא מצליח לארגן את חיי. סובל מחוסר יכולת לבנות סדר יום סדר בבית סדר בעבודה סדר בכספים ועוד מחפש עזרה מקצועית בתחום ההתנהגותי. או כל רעיון אחר פרט לאנשי מקצוע הממליצים על תרופות תודה אורן

שלום שוב...

אתה ADHD? אני רוצה לקבל קצת רקע נוסף עליך ואולי יהיו לי רעיונות. תוכל אולי לומר לי גורם לך לחוסר יכולת לבנות סדר יום? חוסר סדר? חוסר יכולת? שיכחה? לא מוצא את עצמך? כל דבר שיוכל להסביר יותר. Q

zivadina

New member
לטפל ב-ADHD באמצעים של SRTB

שלום אורן. בכותרת הזאת ניסיתי להמחיש לך שבעצם, ייתכן שיש לך ADHD, אבל אתה רוצה לטפל באמצעים שלאו דווקא מכוונים לטיפול ב-ADHD. היות שההפרעה היא אורגנית, הטיפול היעיל ביותר בה הוא כימי. כמובן שיש טיפולים אחרים, אבל הם אינם מכסים את ליבת ההפרעה כמו הטיפול התרופתי. ועוד הערה: היות שההפרעה מתבטאת באופן התנהגותי, רוב המידע עליה נצבר אצל פסיכיאטוים ונוירופסיכולוגים. ובכל זאת, אני מעבירה לך קישורים לקריאה, בהם תוכל ללמוד על טיפול בעזרת מאמן אישי (coach), נוירופידבק ועוד. ביום ד' נארח כאן את ד"ר ענת ברנע, העוסקת בטיפולי נוירופידבק אשר עוזרים ל-ADHD, ואתה מוזמן לצרף שאלות לשרשור השאלות שנפתח לה היום.

למעלה