מחפש עזרה בקנייה

O ring

New member
מחפש עזרה בקנייה

טוב אז ככה אני בן 18 מטר 80 בערך רוצה להתחיל לרכב ופה העניין מסתבך , יש לי רשיון עד 500 ועלו לי מספפר אופציות שרציתי לשאול לדעתכם 1.היה רעיון לקנות כחול 400 מהדגמים הישנים (98 99 )אולם לאחר בירורים אמרו שלדגם הנ"ל ישנןבעיות אי שם בראש. 2. קטום 250 גם בערך אותם שנים כמובן שהרבה אומרים שיש בעיות אבל עדיין 2 פעימות קל יותר וזול יותר תלתחוזקה. 3.בנתיים DR להעביר את הזמן. הרעיון המרכזי לרכב שטח ביחוד מסלול אולם ישנה קריצה רבה עקב אותם חוליגנים(סליחה ) שרוכבים על ההחלאות(2X) האלו. אז מה ההצעה שלכם?!?!?!?! עמרי

45degrees

New member
להערכתי 2 פעימות יתאים לך הכי טוב

מבחינת יכולת התחזוקה והעלות, בייחוד אם אתה בצבא/לפני צבא.

yogev klx300r

New member
אני אישית ממליץ על שתי פעימות

במיוחד לרוכב מתחיל. לטעמי, שתי פעימות יקנה לך טכניקת רכיבה נכונה יותר, ויותר מהר. מעבר לכך, קח בחשבון שרוב ההכלאות של הסופרמוטו לא חוקיות כל כך, ואתה צריך לחשוב אם אתה מוכן לקחת את הסיכון. חשוב לציין, אני משוחד מאחר ואני מוכר קטמ 200 שנת 99 (חוקי למהדרין
יחיד בארץ
) פרטים במסרים

Hell ad

New member
אם כבר 2 פעימות

איזה 2 פעימות חוקיים יש בארץ? ואני מניח שבכביש לא יהיה ניתן לרכב עליהם לאורך זמן (גם אם הם חוקיים), לא כך?

45degrees

New member
קטומים, האסקי,

ובארכיב יש גם קאג'יבה (אלה-ורדה?)....

enigo

New member
אלפנט 200 , TS250X...

ולרכב על האסקי בכביש? אתה מפגרת בתחת? רכבתי על 360, בשטח, 10 דקות איבדתי תחושה בידים לשעה...

O ring

New member
אז ככה

אני אכן לפני צבא האופנוע (ויצא ויהיה קטום ) יסע כמה שפחות על הכביש גם בהיותי קרוב לירקונים גם לשם (אם הוא יגיעה) הוא יגיע או אל טנדר או דרך השטח ובהתחלה בגלל תקציב מוגבל יעודו העקרי הוא שטח

למעלה