מחפש עו``ד לגירושין מפ``ת זהו אני מחפש עו``ד לעניני גירושין
ר _רונן_ New member 16/4/01 #2 אתם בטוחים שאתם רוצים להכנס לזה ? למה שלא תנסו את התובענה לישוב סיכסוך של בתי המשפט לענייני משפחה ?
S sazon New member 16/4/01 #3 רונן תובענה? סליחה על הבורות אבל מה זה ``תובענה`` חוץ מזה רבני עדיף לגבר ממשפחה כך אומרים לפחות
ח חן. New member 16/4/01 #4 אני מציעה שאם כבר שניכם הגעתם ביחד למסקנה שמתגרשים, תעצרו רגע לפני שאתם רצים לעורכי דין, תנסו לדבר ולהחליט לבד על מה אתם מסכימים מראש ומה נשאר ל``מתווכים`` למיניהם. ועם מה שנשאר - תלכו לפי העיצה של רונן. בהצלחה...
אני מציעה שאם כבר שניכם הגעתם ביחד למסקנה שמתגרשים, תעצרו רגע לפני שאתם רצים לעורכי דין, תנסו לדבר ולהחליט לבד על מה אתם מסכימים מראש ומה נשאר ל``מתווכים`` למיניהם. ועם מה שנשאר - תלכו לפי העיצה של רונן. בהצלחה...
מ מיכי New member 16/4/01 #5 הכי טוב זה יחידת הסיוע ליד בתי המשפט, הם מקצועיים, איכפתניקים ואפשר להגיע שם להסדר במהירות ובמינימום הוצאות (לא צריך אפילו עורך דין)
הכי טוב זה יחידת הסיוע ליד בתי המשפט, הם מקצועיים, איכפתניקים ואפשר להגיע שם להסדר במהירות ובמינימום הוצאות (לא צריך אפילו עורך דין)