למה ``מקום``?? קח מתכון..(-:
אבל..... מייבשים בתנור, תאמין לי..לא פחות טעים. עגבניות מיובשות בשמן זית מצרכים- 1/2 ק``ג עגבניות שרי מלח 4-3 שיני שום 5-4 עלי ריחן 8 גרגירי פלפל שחור (לא כתוש..) 1/2- 1 כוסות שמן זית משובח. אופן הכנה- לשטוף ולייבש עגבניות, לחצות לאורכן. לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה - שכבה עבה של מלח בישול ועל המלח לסדר את העגבניות . על העגבניות לזרות מעט מלח . לחמם את התנור במשך 5 דקות לחום גבוה. להכניס את התבנית ולהנמיך ל- 100 מעלות לייבש את העגבניות במשך 3 עד 1/2 3 שעות. כשמוציאים הן צריכות להיות ייבשות אבל עדיין רכות כמו פירות יבשים. לקרר. לאסוף את העגבניות בלי המלח, שמים בצנצנת, מוסיפים פרוסות שום, עלי ריחן, גרגירי פלפל ויוצקים את את שמן הזית. סוגרים היטב ושומרים במקרר. טעים טעים טעים... בייחוד על פרוסת לחם בחמאה...ממממממעדן.