מחפש עבודה...

amirdi

New member
מחפש עבודה...

היי לכולם... אני אמיר ואני חייל משוחרר כמעט שנה... אם יש כאן למישהו או משהי מושג על משרה שווה ופנויה שתפנה אליי בבקשה.. למייל: [email protected] אני בכלל רוצה להיות פרסומאי משהו בקופרייטינג אז אם יש כאן למשהו רעיונות מה כדאי ללמוד בשביל זה אני אשמח לשמוע... תודה לכולכם/ן אמיר

היי אמיר

אני למדתי במכללה למנהל קורס של פרסום ויחסי ציבור - קורס מעולה אבל זה קורס כללי לגבי כל ענף הפרסום אם אתה רוצה להיות קופרייטר במיוחד לך לעבודי זה בית ספר לפרסום ממש שווה חוץ מזה בינינו אם יש לך את זה שום קורס לא ישנה פשוט תדחף עם מרפקים.

amirdi

New member
לפייה שלי

קודם כל תודה, את אולי יודעת מה צריך ללמוד בשביל זה? אני רוצה לביים פרסומות...אני נורא יצירתי.. ראיתי שיש לך די הרבה נסיון בתחום למרות גילך הצעיר... אז החלטתי להעזר בך...

שלום שוב

בשביל לביים פרסומות אתה צריך ללמוד קולנוע. לך תברר באוניברסיטת תל אביב נראה לי שיש שילוב של תקשורת וקולנוע. אבל אם הכוונה שלך שאתה רוצה להיות רעיונאי של פרסומות, כלומר יש לך רעיונות. כמו "מחזאי" אבל לפרסומות אז שוב אנחנו חוזרים לקורסים בפרסום. תברר בעבודי כמו שאמרתי לך. יש עוד מקום ששכחתי את השם שלו, אני יכולה לברר לך אם תרצה.

gote

New member
כנס לכל אחד מהאתרי לימודים

ושם תחפש מה מתאים לך, מה חומר הלימוד, וכן הלאה

amirdi

New member
אני יודע

התכוונתי שהספקת די הרבה לגילך... וזה יפה. ואת כן צעירה!

למעלה