מחפש עבודה

שמואל160

New member
מחפש עבודה

שלום
אני מעוניין למצוא עבודה בתחום החשמל בתעשייה כרגע אני לומד לימודי תעודה של חשמלאי מוסמך במכללת אורט רחובות נותרה לי עוד שנה עד לסוף הקורס ולקבל את רישיון העוזר חשמלאי יש לי ניסיון טכני רב
אם למישהו יש הצעות
תודה

רשר

Well-known member
מנהל
נסה את קיבוצי האזור - אולי גם חדרון לדיור

רשר

Well-known member
מנהל
אתה מחפש עבודה בתחום החשמל?

בקיבוצי הסביבה יש חשמל, יש תעשיה, לפעמים יש צורך בחשמלאי, לפעמים הצרוך כולל כוננות למשמרת לילה ולכן יש סכוי שיתנו מגורים במחיר סביר,
חדרון - 25-40 מ''ר כולל שרותים ומטבחון

yzmot

New member
רשר לחשמלאים פעם היה כבוד

היום חשמלאי שיש לו נסיון של 4 -5 שנים ומבין בבקרים ופותר תקלות עם מקבל 6500 נטו צריך להגיד תודה
התעשייה לא מפרגנת ולא ממהרת לשלם לחשמלאים
אני הייתי בראיון עבודה במפעל המנהל אחזקה הצהיר בפני שהחשמלאים עושים פינוי של אשפה, מסגרות, צבע, נקיון של מכונות וכו'
פעם חשמלאי היה חשמלאי, לא היו מדברים איתו היו זה עוד סתם פועל ייצור עם הסמכה פשוטה שלא ממהרים לשלם לך עליה, אל תשכח שעולם הקבלנים נכנס חזק גם לתחום
כל עבודה גדולה שהייתה נשמרת ומבוצעת במפעלים על ידי הצוותים של האחזקה יוצאת לקבלנים.

רשר

Well-known member
מנהל
אז תהיה ''קבלן'' אל תפחד, לכל היותר תחזור להיות שכיר

yzmot

New member
אתה רוצה שאני יענה לך בעדינות או ברכות

קבלנים היום עובדים רק עם יודעים את מי שצריך לשמן ומי שמשמן טוב עובד גם במחירים טובים
אני אותי לא לימדו אותי לשמן מה לעשות שאני לא מאמין בזה
אני גם לא מתערב עם אנשים שאני יודע שהם יודעים להפסיד מראש
כי אני בעצם מאמין שבהתערבות יש אחד נוכל והשני טיפש אני לא מעוניין להיות אחד מהם
זה הכל

בעבר היה לי מגע עם סוכנים של צרכי חשמל ראיתי איך התחום הזה עובד על איזה רווחים עובדים ואיך צריכים לשרוד וגם להוציא שכר סוכן ודלק ורכב וכל השאר ביחד
לא כזה התלהבות תאמין לי

אם הגישה שלך היא שהכל מסוכן, שב בבית וסגור את התריסים.

תמיד יש סיכונים וסכנות, מי שלא מעז לא יצליח לעולם.

כן, אני יודע. השוק מוצף, הערבים לקחו את כל העבודות בזול, הלקוחות לא משלמים, החומרים יקרים, הברלינגו מתקלקל הרבה, ואפילו השווראמה בלאפה כבר לא מה שהיה פעם.

אם תחליט לעבור מקיטורים למעשים תאמין לי שתצליח. אם לא - תמיד יש עבודות ב-6500 שקל לחודש.

yzmot

New member
צור גרין כניראה שאתה עוד ילד בתחום

כשאני אומר ילד אני לא מתכוון לידע שלך או לעבודות שביצעת
אני מתכוון על היכולות שלך להביא עבודות גדולות ולקבל את העבודה במחיר הנכון ומהדוייק
יש קבלנים שמטיילים קונים את המכרז ומביאים קבלן משני שיבצע
אני ראיתי קבלן שלקח מכרז שעלותו 300000 היה מדובר בעבודה נטו ש תאורה
החומר היה מוערך ב 187 אלף לוחות ותאורה ממסרים וכו'
מעבר לכך העבודה ששולמה לקבלן הייתה 20 אלף אתה יכול לעבוד ב 20 ולעשות גופי תאורה בספריה גדולה ובאולם הרצאות
אתה יכול לעבוד באולם אירועים לקחת 67 אלף שקל עבודה בלי חומר רק עבודה נטו שכל קבלן חשמל אחר נתן הצעה בלי חומר של 150 130 אלף
הקבלן שבא נתן הצעה של 200 שילם 67 לקבלן חשמל שעבד 4 חודשים תבין לבד את ההמשך

אפשר להיות עצמאי מצליח גם מבלי להיכנס לפרוייקטים בשש ספרות.

תעבור אצל 4 לקוחות ביום, כל אחד 500 שקל נקי, תאמין לי שאתה מביא יופי של משכורת הביתה.
תעשה וילות, דירות שיפוץ, חנויות, גני ילדים.
לא צריך להתחיל מאוניברסיטאות ומגדלי דירות.
גם אם תהיה עצמאי כושל ועצלן תרוויח יותר מ-6500.
זו דעתי.
כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

שמואל160

New member
זה לא כזה פשוט

מה שאתה אומר זה נכון מאוד
אבל הבעיה היחידה היא איך אתה מביא 4 לקוחות כל יום 5 ימים בשבוע 4 שבועות בחודש 12 חודשים בשנה?

למעלה