מחפש עבודה באנגליה

TheCoon

New member
מחפש עבודה באנגליה

שבוע טוב.
לפני שבוע עברתי לאנגליה, לגור עם חברה שלי שנכון לרגע זה היא כבר אישתי :).
אנחנו גרים ב West hewish. למי שמכיר, זה 20 דקות מבריסטול וכ-5 דקות מ weston super mare.

אני כרגע מחפש עבודה וקצת מתקשה, לכן אשמח לכל עזרה אפשרית.
שמי מולי, בן 25, חוש טכני מעולה עם הרבה אהבה לכל מה שקשור בנושא.

תודה!

republik

New member
מה זה אומר חוש טכני?

יש לך מקצוע?
אני מצאתי (אבל המקרה שלי הוא באמת מיוחד, כי לי פשוט לא הייתה ברירה) שתכניות ה-graduates שיש בערך לכל חברה בכל תחום יכולות להיות פתרון טוב למישהו שרק מתחיל, אבל זה מאד תלוי במקצוע (בבנקים ובקמעונאות למשל השכר ההתחלתי נמוך- 15 אלף לשנה) וכמובן בנסיון שלך מישראל, הכשרות מקצועיות אם יש.. והחיסרון הגדול שלמעט במקרים מאד קיצוניים תחילת העבודה היא לכל הפחות בינואר וכנראה בקיץ.
לי לא הייתה ברירה בקטע הזה כאמור.. כי התחום שלי מצריך הכשרה מקצועית שאני חייב לעבור כאן מחדש, ולכן התחלתי את התהליך שנה לפני מתי שעברנו בפועל.

TheCoon

New member
אין מקצוע

רק רקע טכני בסיסי בתחום המחשבים. הכוונה שלי היית שאני אשמח לעבוד במקום עם סביבה טכנולוגית ששם אולי אוכל להתפתח בעתיד ולקבל הכשרה מסויימת.

republik

New member
יש לך תואר?

כי ממה שאני ראיתי (יכול להיות שזה לא נכון לגבי תחום ההיי טק) זו די הדרישה הבסיסית.

AlenDrillHer

New member
אנ חושב שאתה צריך להתמקד יותר

"מחשבים" זה מילה משנות התשעים. היום התחום הזה רחב מאוד והמילה הזאת לא אומרת יותר מדי לגבי מה בן אדם באמת יודע או אוהב.

דוגמא...
אתה יכול למשל ללמוד תכנות כלשהוא, ואז כבר יש לך מקצוע ביד. אם תאהב את זה יהיה יותר קל למצוא עבודה, גם בתור פרילנס (עצמאי).
לא חייב ללמוד 4 שנים, אפשר גם שנה או שנתיים, יש אנשים שחיים מזה טוב.

סתם זרקתי דוגמא.

אם אפשרי סתם ככה למצוא עבודה על סמך "חוש טכני"?
אפשרי כן, השאלה אם זה סביר?
לא יודע, אני חושב שלא כלכך.

meandthecat

New member
כל עוד מותר לך לעבוד

יש את General Electric שנמצאת ב nailsea. הם מעסיקים כמה מאות אנשים ובדרך כלל מחפשים עובדים. לאו דווקא במחשבים אבל אם אתה זקוק למשהו עכשיו זה יכול להיות פיתרון בינתיים. אני גרה מאוד מאוד קרוב אליך. אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי לשאול.
נחמד לדעת שיש פה עוד ישראלי...

TheCoon

New member
בעייה היא שאני לא נייד

ותחבורה ציבורית פה זה קצת סרט. נראה לי שאני פשוט ימצא עבודה באיזה מפעל או סופר מקומי עד שאני אוכל לקנות רכב,ואז יהיה לי הרבה יותר פשוט למצוא משהו נורמלי.

אני ממש שמח לשמוע שיש לי שכנה :) איפה את גרה בדיוק?

forglemmigej

New member
היית במקום הזה לפני שעברת לבריטניה ?

מה ידעת עליו בכלל .
האם עברת את הפרוצדורה של איחוד משפחות מהארץ?

TheCoon

New member
עברתי לשם משום ש..

חברה שלי שהיא עכשיו כבר אישתי גרה פה

meandthecat

New member
קצת קשה בלי רכב

באמת קשה לגור ב Hewish בלי רכב. אני לא בטוחה לאיזה סופר מקומי אתה מתכוון. למיטב ידיעתי הכי קרובים הם Sainsburys ב Weston או Tesco הקטן על ה A370 אחרי Congresbury. שניהם לא מרחק הליכה אבל אולי תוכל לרכב אליהם על אופניים. תחבורה ציבורית זה באמת לא להיט שם. ניסית לבדוק חברות ב Yatton? אני ב Wick St Lawrence.

למעלה