מחפש עבודה באירופה

maayan1976

New member
מחפש עבודה באירופה

שלום, אני מהנדס תעשייה וניהול ומעוניין לקבל מיד כלשהו לגבי עבודות באירופה והתהליכים הנדרשים לרילוקיישן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.

TrigATUSA

New member
מה בדיוק אתה שואל

איך מוצאים עבודה או איך מוצאים מעסיק שיעשה לך רילוקיישן? מעבר לזה, כל מדינה באירופה זה סיפור די אחר לגמרי, אז תצטרך לצמצם אפשרויות - בלתי אפשרי לתת תשובה כללית לגבי אירופה

TrigATUSA

New member
טוב, אז שלום לבחור בשם מעיין

נתחיל בשתי שאלות הכנה: יש לך דרכון אחר מזה הישראלי? אתה דובר שפות מחוץ לעברית?

maayan1976

New member
אני נושא רק דרכון ישראלי,דובר עברית ......

אני נושא רק דרכון ישראלי, דובר עברית ואנגלית ברמת שפת אם וגם ספרדית ברמה טובה

TrigATUSA

New member
אז נתחיל

קודם כל בגדול - לא פשוט לזר למצוא עבודה, באופן עקרוני ובכל מקום, ובייחוד אם אין לא ניסיון קודם בחו"ל אם לא מדברים את השפה - קשה עד בלתי אפשרי - בייחוד אם אתה לא רוצה לעשות וויתורים גדולים לגבי סוגי העבודות שאתה לוקח ככה שהייתי מוריד את גרמניה מהפרק, ושוקל ברצינות האם יש לך מספיק שפה כדי לקבל עבודה בספרד עם שפה בסיסית/בינונית אני לא מכיר את חוקי הוויזה הספציפים של שתי הארצות האילו, אבל בעיקרון לכל מדינה באירופה יש איזשהיא גירסה של הוצאת וויזת עבודה לזרים בדרך כלל זה דורש מהם להוכיח שהם לא מצאו עובד מקומי מתאים, ככה שהייתי מנסה לחפש באיזורים שאתה חושב שיש לך ייתרון ייחסי (למשל חברה שעושה עסקים עם ישראל, או בעלת משרדים בישראל, או אם יש לך כישורים/ניסיון ייחודיים) היסיכוי שמישהו ישלם לך כדי לעבור ויכסה לך הוצאות (מה שנקרא רלוקיישן) הוא די אפסי, אלא אם כן עבדת בחברה הזו בישראל ומסיבה כלשהיא נוכחותך בחו"ל חשובה להם. יש הרבה אתרים למשרות באינטרנט, אתה יכול להתחיל בחיפושים ולהתרשם מההיצע והדרישות אחד כזה הוא www.monster.com שיש לו גירסאות מקומיות בארצות האירפאיות השונות

TrigATUSA

New member
עוד כמה דברים

חברות בינלאומיות שיש להן מטה במדינה אירופאית יהיו יותר פתוחות להעסקת אנשים דוברי אנגלית בלבד כדאי לנסות לאתר כאלה בלוחות האינטרנטים אם חברה מפרסמת באנגלית זה אומר שהם לוקחים מועמדים דוברי אנגלית אם בשפה המקומית - אתה יכול להניח כמעט בוודאות שהם דורשים את ידיעת השפה המקומית

למעלה