מחפש סרטים

יוסי ל

New member
מחפש סרטים

אני פונה לעזרא בחיפוש 2 סרטים באיכות טובה : 1. שוגון אבל לא את הסרט של כשעתיים אבל 12 פרקים של כשעה כל אחד 2. KUNG FU סרט ראשון על ילד שלוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתקבל לשאולין ודרך הלימוד והאימונים שהוא עובר במנזר ובסוף הלימודים כדי לצאת לעולם הוא חייב להרים כד כבדה מלאה בגהלים חמים עם 2 זרועותיו שמזמן שהוא מרים נצרבות 2 ידיו בסימני דרקון.

לגבי הסרט השני

אני מניח שאתה מתכוון לסרט תעודה, בו מדובר על נזירי שאולין. אם אני לא טועה, יש לי את הסרט ע"ג קלטת וידאו.

הוא מתכוון לסרט "קונג פו" עם דיוויד

קראדין בתור נזיר שאולין, זה שהמשכו נקרא "קונג פו - האגדה נשמכת" ועשו גם סדרת טלויזיה העקבותיו. יש בספריות וידאו בארץ.

יוסי ל

New member
אין

בדקתי אפילו בספרית וידאו "האוזן השלישית" ברח' שינקין בתל אביב ואין להם. אז אולי יש למישהוא בבית?

יוסי ל

New member
זה לא זה

תודה על הניסיון אבל אתה מדבר על סרט שמצולם את צורת האימון של נזירי שאולין. אני מדבר על סרט ראשון ויש עוד 2 סרטים נוספים. הייתה גם סידרת טלויזיה עם אותו שחקן אבל אני לא זוכר את שמו.הסידרה בשם קונג-פו.

יוסי ל

New member
יכול להיות

תודה לך. אני לא הייתי רוצה להוציא סכום כל כך גבוה כי כבא מצאתי באמזון את מה שאני מחפש אבל הסידרה המלאה עולה קרוב לאלף שקל. אני מחפש מישהוא בארץ והייתי רוצה לקבל העתק תמורת סכום לא גבוה.

יוסי ל

New member
כן סידרה

אני מדבר על סידרה שהייתה בזמנו בטלויזיה 12 פרקים.

יוסי ל

New member
הסבר

שלום סלבו אני מדבר על סרט בכיכובו של דיוויד קאראדין. סרט ראשון בשם קונג-פו. ראיתי אותו לפני כ-20 שנה. סרט באמת גדול. קשה מאוד למצוא את הסרט. אם נצליח הרווח של כולנו.

alexko

New member
AXN

פרקים מהסדרה שורדו ב AXN בכבלים תחת השם "קונג-פו האגדה ממשיכה" בכיכובו של דיוויד קאראדין (אוהד צודק) שמו בסדרה היה "קוואי צ'נג קיין" עדיין בשעות לילה מאוחרות ניתן לראות פרקים נבחרים מהסדרה בערוך AXN בכבלים. אם זה מה שאתה מחפש, אשתי עובדת בחברת הכבלים ואני יכול לנסות לברר עבורך אם ניתן להשיג את הפרקים של הסדרם (היו 2 או 3 עונות כמדומני).

יוסי ל

New member
כמעט

שלום ותודה. אבל אני מחפש סרט ראשון בשם קונג פו עם אותו השחקן. הסידרה שבטלויזיה בא לאחר כ- 20 שנה. אם נמצא את הסרט כולם יוכלו להנות. זה סרט עדיר. אחרי סרט ראשון היו עוד כ-2 סרטים.

למעלה