מחפש ספר

מחפש ספר

בכריכה מופיע נער עם לבוש תחתון לגופו. בתודה מראש

Rivendell

New member
רק ניחוש, אבל "קארין" זו קארין ארד?

כי יש יותר מקארין אחת במדינה. ואם אכן לקארין ארד את מתכוונת, אז יש ביקורת על החדש שלה כאן.

Rivendell

New member
בלי לקרוא את זה - אני ../images/Emo13.gif

בד"כ אני לא שופטת אף ספר או סופר בלי שקראתי משהו שלו. כאן אני חורגת ממנהגי כי קראתי כמה מאמרים שלה ב"בננות" וזה נראה לי מדגם מאוד מייצג. בעיני היא בעיקר פרובוקטורית, ואפילו דיי זולה
לעומת זאת אני ושאר הפורום נשמח להמליץ על ספרים אחרים, רק תן או תני כיוון של מה את אוהבת (או אתה אוהב).

קשה לי לאבחן

את הכיוון שלי בספרים כי הוא דיי מגוון חוץ ממדע בדיוני אני אוהב ספרים פשוטים כמו 'תה ירוק' ו' חוכמת הבייגלה' בעצם איתם התחלתי את המסע שלי לקריאת ספרים באופן קבוע. אתן מס' ספרים שבכיוון שאני אקנא בקרוב כמתנת יום הולדת ע"י אימי לא על כולם אני הולך אשמח אם תתנו מילה או שנים על הספרים. עקב המון המלצות- הנזיר שמכר את הפרארי ומישהו לרוץ איתו-דוד גרוסמן מובינג-אסף גברון (אוהבים ספרים שמתארים מציאות במדינות שונות-מה גם ש'החלום האמרקאי' שוכן בתוכי) כנראה את אלה בטוח. משוואה עם נעלם-אודי אדלמן נחמת זרים-איאן מקיואן(בחזקת ספק-אשמח לשמוע דעות) קאטרינה-אהרון אפלפלד(בחזקת כמעט ולא) עקדת תמר-נעמי רגן(קראתי ונהנתי מ'ואל אישך תשוקתך' דיוטי פרי-גבי ניצן(אשמח לקבל ביקורת) הילוך חוזר-בני ברבש(כנ"ל) אלה החיים שהייתי רוצה לחיות ספר המסעות-אפרים קישון ייתכן וישנם עוד ספרים,כשאזכר. כעת אני בשלבי סיום ה'פונטנלה' יש לי את 'מועדון האדיוטים' שהשאלתי לחבר וסיפר כי ספר טוב. עכשיו אתם ...

danieljj

New member
מישהו לרוץ איתו

ספר שמאוד נהנתי ממנו , הוא בנוי בצורה קצת שונה מהרגיל.הספר מתחיל בסיפור על נער בשם אסף( נראה לי שככה קראו לו) שהתחיל לעבוד במכלאה של כלבים בחופש הגדול, העבודה שלו באחד הימים היא לקחת כלב מהמכלאה שלא ידוע למי הוא שייך ולמצוא לו את הבית שלו, הרעיון הוא שאסף ילך לאן שהכלב יוביל אותו וככה ימצא את ביתו של הכלב , לאורך כל הסיפור הוא פוגש אנשים שקשורים לכלב ולבעלים של הכלב ומתוודע לבחורה בשם תמר שהיא בעצם בעליו של הכלב , כל אחד מהאנשים שהכלב מוביל את אסף אליהם מספר לו משהו על תמר ואסף בלי להבין הרבה מתחיל להתאהב בה בלי להכיר אותה. הספר מתחלק לשני סוגים , בחלק מהפרקים רואים את הסיפור מנקודת מבטו של אסף ובחלק מהפרקים רואים את הסיפור מנקודת מבטה של תמר עד שבסוף שני הסיפורים משתלבים יחד. בהחלט שווה קריאה. מקווה שעזרתי

אגב הספר 'יש אלוהים'

הכריכה האחורית מציינת "יש אלוהים הוא ספר לכל אחד שאיבד את האמונה" לכן זה ענין אותי בתור 'יוצא בשאלה' לילה מקסים

למעלה