מחפש ספר

the new L

New member
מחפש ספר

לא אכפת לי בעברית או אנגלית, שמלמד סי++ לאנשים שכבר יודעים סי. מישהו מכיר?

the new L

New member
והוא מיועד לכאלה

שכבר יודעים סי? הקטע הוא שאני יודע סי ברמה טובה מאוד, וגם את הבסיס של סי ++, אז אני רוצה ספר שאני אוכל לרוץ איתו מהר, בלי להשתעמם יותר מדי.

אלדד27

New member
כמדומני,

הוא מלמד אותך גם C. אבל מה הבעיה לקפוץ על פרקים/עמודים לא רלוונטיים? אני לא חושב שיש ספר שמלמד *אך ורק* ++C. ספרים שמלמדים ++C הם ספרים בסיסיים למדי, וככאלו הם בדרך כלל לא מניחים שאתה יודע *משהו* על תכנות בכלל.

uv1234

New member
אני לא יודע אם הוא "הטוב מכולם",

ואני לא חושב שגם אתה, אלדד, כי אני מניח שלא קראת לפחות את עשרות הספרים בנושא שתורגמו לעברית. לעומת זאת, זהו הספר שאיתו אני למדתי, ואני מסכים שהוא ספר טוב למדיי, ומלמד את שפת ++С ביחס ל-C ובעיקר ביחס לתכונה העיקרית שלה: תכנות מונחה עצמים.

אלדד27

New member
אני דוגל בהצעת חלופות

כשמעבירים ביקורת. ובכל מקרה, יצא לי לעבור על כמה וכמה ספרים שמתיימרים ללמד C ו - ++C. לא עשרות, כי אין עשרות. אתה יכול לאתר את כל הספרים שנמכרים כיום ולא תעלה על 10 ספרים, אולי במעט. ובקיצור, עברתי על הרבה ולטעמי האישי ++C כשפת אם הוא הטוב מכולם. אף אחד לא חייב לקחת את המלצתי כתורה מסיני, אבל גם אתה לא התנגדת לה, להזכירך

the new L

New member
רק הערה אחת

יש הרבה יותר מ10 ספרים, כי תשים לב שכתבתי שלא אכפת לי אם זה בעברית או אנגלית...

אלדד27

New member
אה! אז רגע, זה משנה את התמונה.

לא שמתי לב שלא אכפת לך אם זה בעברית או אנגלית. אם ככה, אני אישית הייתי הולך על האוריגינל של Bjarne Stroustroup, ממציא השפה. ספר מעולה, ואתה יכול להיות בטוח ששם יהיה *הכל* נכון

the new L

New member
אולי באמת זה מה שאעשה

ככה למדתי סי, מהספר של dennis m ritchi, זה שהמציא את סי אתה יודע איך קוראים לספר של Bjarne Stroustroup?

yair24

Member
גם אני אוהב את הספר הזה.

לדעתי זה הספר הטוב ביותר שקיים בעברית ללימוד C++ יאיר

galh

New member
הטוב מבין הגרועים, אולי...

מצורף קישור לאתר של מרצה בטכניון שמסביר ונותן דוגמאות לגבי ספרים (באנגלית ובעברית) בנושא לימוד ++C. שווה לקרוא. הספר של גרבר די מככב שם בכמות השגיאות, תכנות לא נכון, עימוד ועוד. הסיבה היחידה שהוא נחשב ל- "מוצלח" הוא כי רוב האנשים עצלנים ומעדיפים לקרוא ספר בעברית ולא באנגלית. דבר שהוא די מגוחך בסופו של דבר, כי מתכנת מקצועי נדרש לקרוא כמויות עצומות של חומר לא מתורגם (אנגלית, בעיקר).

DCoder

New member
אני לא ממש דוגל בספר של גרבר

....אבל להביא את האתר של קמחי?
באשר לשאלה המקורית - אם יש לך כוח, נסה לקרוא את הספר של סטרוסטרופ.

galh

New member
אני מת עליו... תאשפז אותי. ../images/Emo13.gif

מהתגובה שלך, אני מניח שנתקלת בו... אני יודע שרוב הסטודנטים לא ממש מחבבים אותו, אבל לדעתי זה רק בגלל שהם לא אוהבים ללמוד לתכנת.בכל מקרה, לאתר שלו יש כמה קישורים למאמרים בנושא תכנות שאני נורא אוהב לקרוא. על הספר של סטרוסטרופ לא הייתי ממליץ ללימוד תכנות, אלא רק ללימוד שפת ++C וכרפרנס אחר כך.

gilad_no

New member
אולי קימחי טועה?

תתקנו אותי אם אני טועה, אבל SHORT זה 2 בתים: לא יותר, לא פחות. לפי MSDN, זה 2 בתים, לא "לפחות" 2 בתים, וLONG זה תמיד 4 בתים. מה שתלוי במהדר זה רק INT. בחלונות זה 4 בתים, ובדוס זה 2 בתים.

DCoder

New member
ממש לא נכון.

According to Stroustrup: This is what is guardanteed about sizes of fundamental types: sizeof(char) <= sizeof(short) <= sizeof(int) <= sizeof(long) It is guardanteed that a char has at least 8 bits, a short at least 16 bits and a long at least 32 bits. MSDN is hardly the place to look for standards. The fact that they mention that short holds exactly 2 bytes is because that´s the way VC++ handles those. It may be different on other platforms/compilers.​

galh

New member
לא חושב.

זה קצת חורג ממה שאני יודע בוודאות, אבל למיטב ידיעתי הגודל של המשתנים האלו נקבע ע"י המעבד ולא ע"י מערכת ההפעלה או המהדר (אולי ע"י שילוב של שניהם?). לצערי אין לי מחשב 64 ביט לבדוק את זה.

gilad_no

New member
מהדר

נסה לקמפל יישום בBC על המחשב שלך. INT יהיה בן 2 בתים. בVC הוא יהיה 4 בתים.

למעלה