מחפש ספרים

simond

New member
מחפש ספרים

מחפש ספרים בנושאים .... הפרעת אישיות גבולית הפרעת קשב וריכוז דימוי עצמי חוסר ביטחון עצמי חיפשתי ולא מצאתי ,רק מאמרים באינטרנט על ביטחון עצמי וחוסר ביטחון עצמי אני אוהב לקרוא ,אבל משהו מסודר ולא פה ושם מאמר שכתבה איזה פסיכולוגית ,כדי להכניס לאתר שלה כקידום מכירות לעצמה אם יש מאמרים יפים ומקצועיים אשמח להכיר סימון

גרא.

New member
simond,ספר טוב ומומלץ מאד:"פרקים נבחרים

בפסיכיאטריה",של א.אליצור,ש.טיאנו,ח.מוניץ,מ.נוימן הוצאת פפירוס.ספר עב כרס,יקר,אבל מקצועי ביותר.

simond

New member
תודה...אבל

הוא מדבר על איך לטפל בהפרעת אישיות גבולית,דימוי עצמי נמוך חוסר ביטחון עצמי .....בלשון קלה או בלשון פסיכיאטרים

גרא.

New member
הספר מסביר את מהות ההפרעות לסוגיהן,הסימפטומים

והטיפולים המתאימים לכל הפרעה,אבל זה אינו ספר הדרכה לטיפול.הכי טוב,כנס לסטימצקי,או לספרייה הצץ בספר לפני שאתה מתעתד לקרוא אותו,וראה,אם יש שם תשובות לשאלות שאתה מחפש את התשובות להן.אם זה מתאים לך,בספרייה אתה יכול לצלם,בחנות,רק לקנות.בכל מקרה,זהו ספר מקיף מאד,מקצועי ומהיימן.

simond

New member
אוקיי אברר .....אבל

אוקיי אני אזמין בסטימצקי או דני ספרים האם הוא מדבר על דימוי עצמי,וחוסר ביחון איך זה בא ואיך מטפלים .... אלו בעיות קשות אצלי ,הינה אתה רואה למה קשה לי מתמחה צעירה =דימוי עצמי נמוך ואם היא יפה וחכמה וצעירה ......אני עצבני מאד

מישוהית

New member
היה למישהי שהיתה איתי בחדר באשפוז

ספר על אישיות גבולית שפירט על הסימטומים, על ההתמודדות (גם של המשפחה והחברים) והטיפול, קראו לו פשוט ``הפרעת אישיות גבולית אבחון וטיפול`` אאל``ט, בצבע חום וחום בהיר, עם תמונה של כף יד שמונחת על כף יד אחת, מחזיקה

למעלה