מחפש ספריי וכמה המלצות למשהו חדש...

susula

New member
מחפש ספריי וכמה המלצות למשהו חדש...

1.היי...אני מעמיד את השיער שלי אבל לרוב הוא נופל ברוח בגלל שהוא ארוך מדי... כדי להעמיד אותו אני עושה פן כדי להגביה אותו ואז עם מחליק כדי ליישר אותו כדי שהקוצים יראו קוצים ולא תלתלים כאלה... אני משתמש בגומי של wella...אני רואה שזה לא הכי עוזר אבל הספר שלי אומר שזה החומר שהכי מתאים לשיער שלי... עכשיו הבנתי שאולי כדי להחזיק אותו חזק אני צריך להשתמש בספריי כלשהו... עכשיו אני יודע שלמשל בספייקים ארוכים משתמשים בספריי כדי להחזיק... אז זה נכון?... ואם כן על איזה ספריי אתם ממליצים?...שיחזיק טוב ושאחרי מקלחת לא יתקע בשיער... אמ...אם אפשר גם ספריי לא הכי יקר...שמעתי על הספריי(אני לא יודע אם יש בישראל) Suave Rave 4X Mega... אני יכול להשיג אותו בישראל?...הוא מתאים לי בכלל?... 2. מה זה סיליקון לשיער?... 3. צירפתי תמונה שלי...בקרוב אני הולך להסתפר...אז יש לכם אולי איזה תספורת אחרת להמליץ לי?... תודה מראש...:]... http://img452.imageshack.us/img452/6143/p1010194gz0.jpg - קישור לתמונה שלי...

Angel Of Moon

New member
תקשיב..

דבר ראשון אני בחורה.. אבל היה לי אורך של שיער כמו שלך בשנה שעברה... קודם כל פן זה מצויין (להעמיד)... אתה יכול לשים וקס.. לגביי הספריי.. לא שמעתי עליו, אבל אני אברר לך אם יש להשיג אותו בארץ. ומניסיון - אל תקשיב לספר שלך ב 100%. אגב , מאיפה אתה? פעם הבאתי מחו"ל משהו שנקרא Got2b glued זה "דבק" מעצב לקוצים בריח של לימון אלכוהול (לא משנה הריח, אבל סתם לידע) והוא מעמיד את השיער מעולה... שאתה פשוט תיהיה בשוק מזה. אם אתה גר בצפון וקרוב אליי (תשלח לי מסר) אין לי בעיה גם להביא לך את זה חינם... אין לי עוד צורך בזה
אה ושכחתי... כמובן איך לא... זה עמיד במים! וברוחות, ובהכל. לוקח קצת זמן לחפוף את זה, אבל זה שווה הכל...אני נהניתי ממנו מאוד ויש פה כמות גדולה, השתמשתי אולי 3-4 פעמים. קיצר... מסר אם אתה מעוניין.

susula

New member
שיט...חחח

איזה באסה...אני מירושלים...וזה נשמע כזה אחלה של דבר...אבל בטח זה הורס ת'שיער שחבל על הזמן... חבל שאני לא בצפון...חחח...תודה בכל מקרה... ד"א...בת עם קוצים נשמע ממש נחמד...:]...או שלא היה לך קוצים?...חחח... תודה בכל מקרה...

Angel Of Moon

New member
כן היה לי קוצים, וזה היה אחלה ../images/Emo13.gif

בכל אופן... אני מגיעה לירושלים בזמן הקרוב אתה רוצה שאני יגיד לך או שתוותר? וחוצמזה שהדבק קסמים הזה לא ממש הורס את השיער, ויש לו ריח מהמם

susula

New member
וואלה?...

אמממ...תביאי ת'מסן שלך נדבר...:]...תודה רבה!...:]...

susula

New member
אמממ...

אני לא שואל איזה חומר כדאי לשים כי אני משתמש בגומי של wella...אז בחומר אני כבר מסודר... אני פשוט רוצה דרך שברוח השיער שלי לא יפול ככה ויהרס כל העיצוב שעבדתי עליו איזה 20 דק' מחורבנות... אז חשבתי שאולי ספריי מתאים לזה...ושאלתי שאם הוא כן מתאים על מה אתם ממליצים?... תודה מראש שוב... וגם אבקש ממכם איזו המלצה אויל לסתפורת או תסרוקת חדשה או להישאר עם מה שאני עכשיו... תודה מראש שוב שוב...:]...חחח...

Angel Of Moon

New member
תישאר ככה זה מהמם!

רק תעשה תסרוקת שונה... אל תסתפר. נגיד תשכיב מקדימה ותעמיד מאחורה... תשחק עם זה

susula

New member
חחחח...

אמממ...השיער שלי כבר ממש יבש ומגעיל...אז זה עוד אחת המסיבות שאני מסתפר...להשכיב מקדימה ולהעמיד לא כ"כ יפה לי...זה למה ביקשתי פה המלצות לתסרוקות/תספורות...כדי שאני אנסה משהו שונה ואקבל חוות דעת של אחרים...:]... תודה!...:]...

kryp

New member
יש כל מיני תסרוקות שאפשר עם השיער שלך.

פשוט תשחק איתו, פעם תוריד פוני קטן ותקים למעלה, או שתרים רק פוני מקדימה ותחליק קדימה. לא חייבים להעמיד את כל השיער בצורה סימטרית, אבל לשחק עם זה. אתה יכול לעשות מוהיקן כזה נחמד ולא יותר מדי קיצוני. פשוט במקום להעמיד איך שאתה עושה בצדדים, תסרק את השיער קדימה.

susula

New member
אמממ....

לא הכי הבנתי...יש לך אולי איזה תמונות להראות יל למה אתה מתכוון?... תודה מראש...חחח...קליטה גרועה יש לי...:S...

susula

New member
וואו! קבלו איזה פיצוץ של עיצוב מצאתי באינטרנט

אני סתם מחפש עיצוב בשביל להראות לספר איך לספר אותי או משהו כזה(ולא מוצא...) אבל מצאתי משהו מדהים!....קשה נראה לי לעשות כל יום אבל אחד הדברים היפים שראיתי...: http://www.healthandbeauty.net.au/userimages/me-with-my-dangerously-spikey-hair2.jpg תגידו שזה לא יפה!.... מעניין איך הוא עושה את זה... יש לכם איך מושג לעשות את זה?... אני אשמח אם תגידו לי... תודה מראש(אני עדיין רוצה להסתפר...תמליצו לי איך...מי מו מה...?...) תודה מראש שוב!

kryp

New member
לא כל כך מסובך.

שים לב שהשיער שלו הרבה יותר ארוך משלך, בעיקר בצדדים. איך הוא עושה את זה? שאלה טובה, סביר להניח שיש לו שיער חלק דק ובריא, אז הוא לא בבעיה כמו רוב הישראלים. אפשר להגיע לתוצאות כאלה באמצעות פאן, מחליק וחימר או ואקס. העיצוב נראה מסובך אבל אחרי שצוברים קצת ניסיון, זה לא כזה מסובך. לדעתי בינתיים אל תסתפר, פשוט תעשה עיצוב שונה כל פעם. השיער שלך קצוץ בצדדים, אני דווקא אוהב אותו יותר ארוך כדי שיהיה אפשר לשחק איתו.

kryp

New member
בהסכלות שנייה אתה לא קצוץ בצדדים.

אתה יכול לשחק עם השיער, להחליק למטה אם קדימה, אפשר כל מיני.

kryp

New member
אני אנסה להסביר טוב יותר.

יש את התספורת של הפריקים האלה שמגלחים את כל השיער ומשאירים באמצע כמו האינדיאנים, אתה מכיר? אז יש עכשיו כל מיני שמעצבים משהו דומה אבל פחות קיצוני. נשארים עם שיער פשוט מעמידים באמצע. אם עושים את זה יפה זה יוצא ממש טוב. זה לא משהו שממש שמים אליו לב, זה לא כל כך קיצוני ובולט.

Angel Of Moon

New member
תקשיב מותק...

עצה מאחותך...
אתה אומר שהשיער שלך יבש ולא בריא... תסתפר! תבקש מהספר שלך שייקצר ככה שהשיער יוכל להבריא, אבל שיישתגע. שיעשה הרבה "שלבים" לשיער וככה , גם שהוא יגדל זה יהיה מהמם. בכל אופן... שיער גודל, ואתה רק בן 16 יש לך הרבה זמן לצבא
אם תרצה תמונות או משהו... תשאיר לי מסנג'ר או משהו ><

susula

New member
חחח

מוהוק אני יודע מה זה...חחח המסנג'ר שלי הוא [email protected] kryp אני אשמח אם תוסיף אותי גם...תעזור לי אחד על אחד...ואני חייב תמונות...אני פשוט לא מבין...חייב משו מוחשי... ומה זה לעזאזל "שלבים"?...חחח... תודה מראש...

למעלה