מחפש סימולטור טיסה

YUVAL005

New member
מחפש סימולטור טיסה

מחפש סימולטור טיסה למטוסים אזרחים, עדיפות לססנאות, מטוסים חד מנועים. אני מחפש סימולאטור אמיתי /חומרה (מכשיר מלא >>>ציוד שכולל: מערכת היגוי- הגה ,מצערת, דפשות וכו'). כמובן שסימולטור יגיע עם התוכנת טיסה. נאמר לי שישנו מכשיר כזה שעלותו כ- 2500 דולר. (דגם/סוג מכשיר, חנויות) אני לא מחפש "משחק" מחשב. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא

Naftali Segev

New member
כנס כאן

http://www.flyelite.ch/en/products/pcatd.php באתר אתה יכול לעבור בין כמה סוגיי סימולאטורים בצד שמאל עד לממש מתקדמים שעולים עשרות אלפיי $ אם אתה קונה אחד תזמין אותי אליך אשמח לבדוק את האיכות שלו מבחינת הטסה

YUVAL005

New member
הסימולאטור-----המשך

NAFTALI SEGEV ---תודה רבה , > האם יש למשהו סימולאטור כזה? >אשמח לקבל המלצותכם שלכם על הסימולאטורים (ראיתי שיש מספר סוגים),האם הסימולאטור בנוי לדגם מסוים שלמטוס או שזה תלוי בתוכנה. > האם ניתן לקנות בארץ או צריך דרך האתר? >אשמח לקבל כל מידע שקשור לנושא. שוב תודה. זה הדבר שאני מחפש ומוכן להשקיע אבל מדובר על סימולאור יקר ,לכן מאוד חשוב לי לקבל כבל שיותר פרטים, המלצות,חשוב לי לראות בעניים ולהרגיש את המכשיר.

Naftali Segev

New member
כנס כאן ------ המשך

1 לא נראה לי שיש למישהו בארץ את הסימ שלהם 2 תלוי למה אתה צריך (האם רק בשביל הכיף או ע"מ להתאמן בטיסות מכשירים) 3 לא נראה לי שיש להם סוכן בארץ ההמצלה היחידה שאני יכול לתת לך היא לקפוץ להרצליה לחברת FNA ולבקש טיסת הכירות על ה סימ שלהם לפי דעתי הוא הכי קרוב למה שהחברה הזו מציעה ( מבין הסימים ברמה הגבוהה ולא הפשוטים) אני גם הייתי מוכן בשמחה להרגיש את המכשיר אבל לדעתי זה אפשרי רק אם טסים לחו"ל

YUVAL005

New member
תודה----- עדכונים בקרוב

שוב, תודה 1> אני אבדוק את הנושא כדי לראות כיצד להתקדם עם הנושא הסימולטור. 2> הצעות, ראיונות והמלצות נוספות יתקבלו בברכה. 3> במידה אהיה לי פרטים חדשים, אשמח לעדכן אותכם.

למעלה