מחפש סוכנת שחקנים.

מחפש סוכנת שחקנים.

(אבל לא סוכנוּת) מישהי רצינית שעובדת עם אנשים רציניים (יותר לכיוון תאטרון). אם מישהו מכיר, נא לתת מספר טלפון או אתר. תודה רבה מראש.

tommy walker

New member
תמשיך לחפש! סתם.. ../images/Emo6.gif

אבל לא הבנתי כל כך מה ניסית להגיד ב "מחפש סוכנת שחקנים אבל לא סוכנות". סוכן שחקנים הוא בן אדם שיש לו סוכנות! זה בסך הכול מינוח טכני של השפה העברית ואני לא ממש מבין מה מפריע לך במילה סוכנות... אתה יכול להגיד שאתה מחפש סוכנות מסוג כזה או אחר אבל אין שום רלוונטיות אם אתה קורא לזה "סוכנת" או סוכנות".
וחוץ מזה , רוב הסוכנות (שיש להן סוכנויות) :) מתעסקות בדברים שקשורים לצילום ולא לתאטרון. לגבי תאטרון יש כל מיני אנשים פרטיים בארץ שמשתמשים בקשרים שלהם כדי לנסות להשיג אודישנים לשחקנים להצגות תאטרון (תמורת אחוזים כמובן). אבל אין לי כרגע שמות לתת לך. ודרך אגב,חיפשת מישהו שעובד עם אנשים רציניים כי מן הסתם,כמו כולם, אתה מחפש משהו ב"רמה"... אבל רק שתדע שזה אותו דבר מהכיוון השני,ז"א שאתה בעצמך צריך להיות מישהו רציני שאותו סוכן חושב שראוי להתאמץ בשבילו כי יש סיכוי טוב שהוא יקבל תפקידים בתאטרון... אז תחשוב גם על זה.

תודה, אבל זה לא מקדם את הנושא.

אולי אם אני אנסח כך: מחפש סוכנות קטנה ואיכותית שבה אתה מוערך אם אתה שווה (כן, הבנתי, צריך להיות שווה...) ולא המסחרה שגרמה לי להפסיק להגיע לאודישנים לפני 5 שנים. והארות נפשיות זה נחמד אבל זה לא טלפון של סוכנת\סוכנות... האמת שאני פחות מתלהב מ"לחזור לשוּק" זה בשביל חבר, אבל אולי אני אחליט להצטרף.

tommy walker

New member
חבל

אוקיי אז אני לא חושב שאני אוכל לעזור לך לקדם את הנושא. כי כמו שאמרתי ,בגלל שאנחנו מדינה קטנה,אז סוכנים של תאטרון זה לא דבר כל כך מפותח ונפוץ וזה יותר דבר שעובר כזה מפה לאוזן. אז יכול להיות שבמקרה אולי מישהו שמכיר מישהו כזה ייכנס לפה ויענה אבל הסיכויים קלושים. אפשרות אחרת-במקום לסמוך על אחרים,שיסמוך על עצמו ויילך לבד לתאטרונים ויציג את עצמו וישאיר תמונות שלו וקורות חיים ולהזיק זה לא יכול. עוד אפשרות-להתחיל ליצור לבד דברים ולנסות להציג אותם במקומות קטנים יותר כמו פרינג´ וכו´ ולאט לאט אנשים יראו אותו וככה הוא יוכל להתקדם בדרך הפשוטה והטובה - מלמטה למעלה! :) בהצלחה

למעלה