מחפש נעדרת

מחפש נעדרת

הייתי רוצה שתשרשרו פה את כל ההשערות שלכם לגבי ליסה-מה קרה לה וכדומה אני מבקש מי שראה מה קרה בפרקים שלא הדיעו לארץ שלא יעלה פה "השערה"

הל

New member
אני חושבת שרצחו

אותה. לא נראה לי שהיא התאבדה ולא שהיא ברחה עם מאהב.

xenadream

New member
לא...

זה נייט דמיין. וב"חלום" שלו,זה היה הרוצח נשים ההוא שהוציאו להורג בתחילת הפרק. כנראה נייט חשב שאולי יש מצב שהוא רצח גם את ליסה. לדעתי. [:

רינת4

New member
אני אמנם יודעת מה קרה בסוף.

אבל אם תרשו לי, אני אגיד מה חשבתי בזמנו בלי שתתייחסו לזה כספוילר כי זה עוד לפני שידעתי מה באמת קרה.

רינת4

New member
אוקי.. אז זה מה שחשבתי:

אני רק רוצה להזכיר שוב שזו הייתה דעתי בזמן הצפייה בפעם הראשונה לפני שידעתי את ההמשך ואין לראות בזה ספוילר. אולי זה באמת מה שקרה, אולי לא. אבל זה מה שחשבתי שיקרה... אבל אני עושה רווח בכל מקרה, לכל מי שמתחרט... בטוחים שאתם רוצים לקרוא? 100 אחוז? שלא תגידו שלא אמרתי... טוב, אז הנה זה בא: (אפשר לחשוב כמה יש לי להגיד, כן?) כל הסימנים הצבעיו כי ליסה מתה. זו מכיוון שהעולם ה"רוחני" , בואו נקרא לזה ככה, בסדרה הוא חלק נורא חשוב בה. כל החלומות האלה של ניית על ליסה בטח אומרים משהו. זוהי לא רק ההרגשה האישית שלו, אלא זהו מן חלום נבואי. אז זהו. זה מה שחשבתי...

haunter

New member
הקפצה רטרואקטיבית

כאן

ShMo0LiKiPoDa

New member
יש חמש עונות..

אני לא יודעת אם סיימו לצלם כבר את החמישית, אבל היא האחרונה

לפי דעתי

בפרק האחרון היא תחזור עם סיפור מוזר או שהיא תמשיך להיעדר או שימצאו את גופתה

ShMo0LiKiPoDa

New member
לפי מה שקראתי ב

בפורום של האתר בHBO, היה רשום שהעונה החמישית תהיה האחרונה אני חושבת שפשוט עוד לא סיימו לצלם אותה..

למעלה