מחפש נייד לעבודה

Arnon Ayal

New member
מחפש נייד לעבודה

מתנצל מראש על השאלה שבטח כבר נמאס לכולם לענות עליה: איזה מחשב... אבל טבעתי בים הנתונים. אז כך, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה ב Visual studio ועוד כמה סביבות, מתכנן להתקין עליו XP ולינוקס במקביל כמו כן ישמש לעבודה על Photoshop פה ושם. מה חשוב: עמידות, משקל (הרבה נסיעות וכו') מהירות עבודה, ולא פחות שירות בארץ. מחיר: אזור ה 8000 פלוס מינוס. עוד שאלה בנושא: איך הניידים של סוני? לא ראיתי כמעט התיחסות אליהם לטוב ולרע. תודה, ארנון

LiranTheWizard

New member
אתה לא ממש חייב להוציא כזה

סכום. סכום נמוך בהרבה גם יספק את הצרכים שלך. את ההמלצה אני אשאיר לאחרים שקצת יותר בקיאים ממני בהתאמת חומרה לצרכים X, Y ו-Z אבל אני יכול לומר לך בקשר לסוני שיש להם מחשבים יפים אבל היבואן של מוצרי סוני בארץ, ישפאר לא נותן להם תמיכה רשמית. זה לפחות מה שאני יודע ואתה לוקח כאן סיכון, מה גם שיש לסוני את השטויות שלהם (כמו לכל יצרן...)

bolodolo

New member
עמידות וניידות שווה טינקפאד או לאטיטוד

לכן ההתלבטות לדעתי היא בין ה D630 של דל ו הT61 של לנובו. מחשבי הדגל בתחום העסקים בגודל מסך 14. את שניהם אפשר לקבל במספר קונפגורציות, המלצה שלי, לך על מעבד T7500 ו2 ג'יגה זיכרון. כרטיס מסך לא חשוב לך כל כך לפי הדרישות שלך ותוכל להסתפק בכרטיס משלוב בלוח אם. שיב לב שדל נותנת 3 שנים אחריות על המחשבים שלה, אבל לנובו נחשבת להכי טובה (עמידה, בנייה מאוד איכותית) בתחום. אני הייתי הולך על הדל. חנויות לדוגמא: דל. לנובו. בטח אפשר למצוא את הדגמים הנ"ל שביותר זול (לא ממש היה לי כח לחפש)

מיכ22אל

New member
כמה חשוב המשקל?

אם מדובר בנסיעות מרובות ישנה חשיבות גבוהה לזמן סוללה עמידות ומשקל משקל משקל. לכן לדעתי סינון ראשוני הינו לעבר סדרות עיסקיות בלבד. לצורך סינון בין החברות אני ממליץ על מחשבי דל או לנובו המלצות שלי הן המחשב הזה של חברת דל במחיר של 7754 ש"ח כולל שלוש שנות אחריות ומשקל של 1.8 ק"ג. או מחשב לנובו X61S במחיר 7450 ש"ח שוקל קצת פחות בערך 1.5 ק"ג גם כן שלוש שנות אחריות אך מפרט עני יותר מבחינת זיכרון 1 גיגה לעומת 2 של הדל והארדיסק של 120 גיגה לעומת 160 של הדל ומעבד קצת יותר חלש. באופן אישי אני יכול להמליץ מניסיון על לנובו אני מחזיק מחשב X60T ומרוצה ממנו עד הגג אמין איכותי לא מרגיש זול ובעל זמן סוללה ארוך במיוחד עם סוללת 8 תאים מחזיק מעמד בעבודה עם אופיס בערך 7-8 שעות. מקווה שעזר במשהו. מיכאל

Jan22

New member
בעיקרון

VISUAL STUDIO ופוטושופ יעבדו על כל מחשב ,תלוי ברמת העבודה שלך. לומר לך שאתה צריך דואל קור ? אולי ,אתה יכול להתחיל ממפרט בסיסי מבוסס מעבד PENTIUM M (מעבד מהדור הקודם למעבדי הליבה הכפולה) עם זיכרון של 1G (ואפילו עדיפות ל2G מכיוון שפוטושופ צורכת הרבה זיכרון). על משקל משלמים ,על עמידות גם כן. רוצה נייד קשיח ? מרבית האנשים יסכימו שניידי THINKPAD (לפני המעבר שלהם לידי חברת LENOVO) יעשו את העבודה.ניידים קשיחים עם טינטניום/מנגזיום ,שלדה חזקה ומארז עמיד... *בנוגע לליבה כפולה(=דואל קור) וכו' תלוי (שוב) בעבודה שלך. חובבן/מקצוען ? עבודה ? אתה מתכנן לעבוד עם קומפיילרים כבדים יותר ? תוכנות כבדות יותר ? מחירי דואל קור יחסית סבירים היום ו4K אתה יכול למצוא חומרה טובה ובסיסית (למשל מעבד C2D עם 1G זיכרון וכרטיס מסך בסיסי) ואם יש תקציב אז למה לא .. *לסוני אין שירות לקוחות מוגדר בישראל ולא כל הניידים שלהם מקבלים אחריות כאן ,למשל יש את BUY4LESS שמוכרים את הניידים שלהם ...

למעלה