מחפש נחש דחוף

hod22

New member
מחפש נחש דחוף

נחש בייבי שלא יגדל יותר ממ-1.50 בלי כלום במחיר מקסימום 300

GUYLI9

New member
עכשיו שאלות:

יש לך ניסיון עם נחשים? אתה בטוח שאתה רוצה נחש? אתה מסכים לתת לו עכברים למאכל? ויש נחשים ב-300 שקל אבל אתה צריך גם טטריום בשבילו.

GUYLI9

New member
לגלות לך משהו?

אתה אומר שיש לך ניסיון. אז תגיד עם מה יש לך... וגם איזה גודל הטרריום אתה צריך להגיד....

hod22

New member
כרכן תירס מטר ומשהו

ואת הטרריום נתן לי בן דוד שלי והוא לא אמר לי את הגודל

GUYLI9

New member
מה היא שברה אותו! ../images/Emo2.gif מה תעשה עכשיו

יואווו איזה סיפור.... קרה לה משהו?
איך היא שברה את זה?

DeadLine

New member
נחש זה עוד הוצאות אל תשכח

חוץ מרצון לטפל בו ולשמור עליו טוב צריך גם להבין מה אתה עושה וחוץ מזה גם עכברים זה עוד הוצאה.... הוא צריך גם שטח מחיה טוב אז שאתה צריך תקציב נכבד

AB15

New member
כרכן תירס יהיה מעולה +..

כרכן תירס ביבי אתה יכול למצוא ב150-250 שקל אקוריום אתה מביא מזגג או של דגים ומארגן מכסה טוב (כמו אצל 3 הנחשים שלי:).. אבל צריך חימום ועכבר\ולד\חולדה (תלוי בגודל) בכול שבועה ומצע ומחבואים מינימום סכום שאתה צריך זה 500 שקל אני מעריך +- לי הכרכן בזמנו עלה כולל הכול 450 שקל.. אבל אתה לא יכול להסתמך על זה כי את הנחש דפקו לי מחיר כי לא הבנתי ומחרו לי במקום 150-200 ב250 ואת האק' שלו קניתי מחבר ב50 וחימום קניתי לו בחנות חיות עוד 150 ודשא סינטטי עוד 50 בערך ומד חום עוד 15-20 אבל הוא חיי טוב.. בהצלחה:)

AB15

New member
לא אבל לא חסברות מודעות ב..

בלוחות מודעיוץ כנס ל"לוחות" ןאז לזוחלים למסירה\מכירה ויש שם 100 אחוז כרכנים למכירה

אני מחפש אוטו,מה אתה ממליץ?

ועכשיו ברצינות,תן פרטים,מה יש לך,מה חסר לך,מה הכיוון שלך,מה אתה אוהב? תכווין אותנו מעט ואז יהיה לנו קל יותר להמליץ לך...בהצלחה.

למעלה