מחפש נגן

חשבוני

New member
מחפש נגן

שלום לכולם. אני מעונין לקנות נגן mp3 (לא mp4) עם התכונות הבאות (לפי סדר החשיבות)
1) זיהוי עברית ותקיות. 2) לא ג'ויסטיק (4-5 לחצנים). 3) סוללה רגילה (לא מובנית). 4) חיבור USB ישיר (לא כבל). אם מישהו יוכל להמליץ לי, תודה רבה.

יאיר B

New member
זאת בעיה רצינית למצוא היום נגן שלא מנגן

סרטים. לעניין שלך: עברית ותיקות זה איאודיו. אין לו ג'ויסטיק (לפחות לא לדגמים החדשים). הסוללה שלהם היא פנימית שנטענת דרך USB (לסדרה 7 יש זמן עבודה של כ-60 שעות בערך למוזיקה!). חוץ מהסנסא אקספרס ונגני מדבקה אין נגנים שמתחברים ישירות ל-USB ללא כבל. לא ציינת קיבולת רצוייה ומחיר שאתה מוכן לשלם.

חשבוני

New member
תודה

קיבולת מספיק לי 1GB מפני שיש לי מחשב זמין ואין לי בעיה להחליף קבצים. מחיר - עד 250 ש"ח. אני מבין שלפירמות היוקרתיות זה פחות ממינימום. אני לא מעוניין בסוללה מובנית מפני שאז אהיה כבול למטען ולא אוכל להשתמש בכל בטריה מזדמנת. כמו"כ כשהולכת הסוללה המובנית, בדר"כ הולך הנגן לא? בכל אופן תודה.

יאיר B

New member
הנגנים עם הסוללה הפנימית בעיקרון נטענים דרך

כניסת USB במחשב (הם לא באים עם מטעו - צריך לקנות בנפרד). אם הסוללה נגמרת - אז יש שני אפשרויות: 1. לקנות נגן חדש (הפשוטה וההגיונת לדעתי כי כר יעבור לפחות דור אחד). 2. לקנות סוללה חדשה ולהחליף לבד (אפשר למצוא בדרך כלל באיביי - בארץ קשה עד בלתי אפשרי למצוא). לסנסא מסדרת M250 יש סוללה רגילה (AAA) והוא לא מציג סרטים. החיבור הוא באמצעות כבל USB סטנדרטי (ממשק החיבור בנגן הוא מיני USB), אין תיקיות (כל הנגנים של סנדיסק עובדים על בסיס תגיות). האפשרות האחרת היא נגן מדבקה שאני לא נוטה להמליץ עליו.

למעלה