מחפש מתנדב

Jony Jerusalem

New member
מחפש מתנדב

אני ג'וני בעל האתר "לחיות עם איידס" שפועל כולו כרגע בהתנדבות ובהוצאה אישית שלי על שטח האחסון והדומיין. לאתר שלי נכנסים כל יום מהארץ ומהעולם, וכן לציין שגם הרבה ממדינות ערב וממדינות כמו בחריין, ברזיל, איטליה, סעודיה, סוריה, לבנון, ועוד רבות אחרות. על מנת לשדרג את האתר חשבתי להקים למען הנשאים מערכת אונליין להיכרויות שהיא הדבר הכי חשוב לנשא האיידס כיום - מציאת זוגיות. בקשתי היא אם יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו בהתנדבות להקים לנו מערכת היכרויות פשוטה למען המטרה הנעלה הזו. המערכת שלי יושבת על שרת שמקבל כל שפת תכנות, בנוי משטח אחסון ועוד שטח שמיועד לדטה בייס. חשבתי על מערכת כזו שתכלול את הפרטים הבאים. אדם יירשם לאתר, יזין נתונים על עצמו בסיסיים ומקום לתאור עצמי, אולי להזין תמונה אבל לא חייב, האדם יירשם למערכת ויקבל קוד כניסה שהוא יבחר לעצמו. לאחר מכן יהיה טבלה באתר שתראה את כל אלה שפרסמו מודעות ויהיה אפשרות גם לבצע חיפוש לפי גבר מחפש גבר גבר מחפש אישה אישה מחפשת אישה זה הכל. כמובן שאשמח אם תהיה טבלה שתראה כל הזמן את המפורסמים באתר אז אם יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו משימה נעלה זו אני אהיה אסיר תודה ואודה לו מאד ולא רק אני אלא גם הנשאים בישראל שסוף סוף תהיה להם מערכת מקוונת משלהם למציאת היכרות. תודה אם מישהו רוצה לקחת את היוזמה אנא שלחו מסר אישי ג'וני

N i X

New member
אתה צריך כמה אנשים...

זוהי מערכת דיי מורכבת, לדעתי יקח לבן אדם אחד זמן דיי ארוך לסיים הכל ;) אשמח לעזור...

Mr Boggy Man

New member
ניקס אתה נראה לי מסתכל על זה

בדרך מורכבת מדי. לוקחים כמה פרטים ונותנים לו לחפש אנשים, זה ממש לא כזה רציני. אפשר כמובן להתחיל לעשות את זה סטייל מערכות מורכבות אבל זה אף אחד בהתנדבות לא יעשה את זה.

למעלה