מחפש מתכנתי Visual C++

lior654

New member
מחפש מתכנתי Visual C++

אנוכי מתכנת כבר מספר שנים וחובב מושבע של המשחקים הישנים: Digger, Pac-man... החלטתי לכתוב תוכנה שנקראת The Games Warehouse . שמטרתה לקטלג את כל משחקים הללו ולרכז את כולם המקום אחד. אני זקוק לאנשים רצינים, רצוי חובבי משחקים ישנים, או אספנים בעלי ידע ב- Visual C++ שמוכנים לעזור לי בפיתוח התוכנה.

vinney

Well-known member
זה מסוג הדברים שלא עושים ב++C

הייתי מציע לך את #C או VB לזה, הרבה יותר מהר

vinney

Well-known member
בNET? סביר, כמו #C בדיוק

לא התכוונתי לVB6 חס וחלילה

lior654

New member
עניתי ל-. והמשך...NET

ואני משלב בתוך ה-VISUAL גם C וגם C++ (אותה משפחה) אבל זה חייב להיות VISUAL. חוץ מזה שאתם בכל לא עוזרים לי. לא ביקשתי את דעתכם במה לתכנת, ביקשתי עזרה ממתכנתים בעניין של משחקים ישנים ובעלי ידי ב- VISUAL C++

vinney

Well-known member
איך הגעת למסקנה המוזרה הזאת?

VS.NET זה שם מסחרי לגרסה 7 של VISUAL STUDIO וסביבת העבודה (Framework) שבאה איתה, בהגה עממית - NET.

lior654

New member
תשובה

חשבתי שהתכוונת ל C .NET (דגש על נקודה) וכן אני משתמש ב- Visual Studio.

lior654

New member
מה לא הבנת

נכון של C# זה לא רק לרשת אבל ה-.NET שנוסף ל -C VB וכו' מתייחס לתכנות תקשורתי. לקוחות / שרתים סביבת TCP/IP ו - HTTP.

vinney

Well-known member
מה פתאום?

NET. זה שם מפוצץ שמייקרוסופט נתנו לסביבת העבודה שלהם כדי להדגיש שאינטרנט משולב בה (יעני כאילו כזה), אבל זה לא סותר את העובדה שבסביבת העבודה הזאת אתה יכול לפתח יישומים, כמו בכל הגרסאות הקודמות של Visual Studio. נכון שהיא מאפשרת תיכנות גם באינטרנט (ASP.NET), אבל זה לא במקום, זה בנוסף ליכולות שכבר היו לVS קודם. לפני שאתה מתחיל להעלות קצף, לפחות תעשה בירור קצר.

lior654

New member
אבל...

אמרתי לך שאני משתמש בזה כבר מקודם זה מה הבעיה? מה אתה לא ממליץ?

lior654

New member
תשובה

אם לא ב-C ולא ב-VB אז מה כן? לפי דעתי אתם מדברים שטויות. אני חושב ש VISUAL C++ היא בדיוק השפה לכתוב תוכנות כאלו ובכלל. ב-VB הכל מכינים בשבילך. אתה לא מבין באמת איך התוכנה שלך עובדת. VB זה לעצלנים!!!!!!!! פה אתה אחראי על כל החלקים של התוכנה, בונה אותם בעצמך ומתעסק בשפה שהכי קרובה לבסיס של התכנות. (חוץ מאסמבלר כמובן). אז אם יש אנשים שבעניין... צרו קשר.

vinney

Well-known member
מה המטרה שלך?

ללמוד? אז כן. לכתוב תוכנה מסודרת מהר? אז לא. אתה כותב תכל'ס GUI, כמעט בלי שום פונקציונליות שדורשת עיבודים או חישובים כלשהם, ++C לא טובה בשביל זה, כי מה שאתה צריך זה רכיבים מוכנים להרכיב מהם את הפאזל, זהו. לא להמציא את הגלגל. אם אתה רוצה ללמוד ולהתנסות איך כותבים GUI תחת MICROSOFT - אז אתה מוזמן לעשות את זה בMFC, זה התלמדות לא רעה, אבל תגיד שזה המטרה שלך

lior654

New member
מה נסגר איתך בנאדם....

איזו מטרה ללמוד MFC. אני מתעסק עם זה שנים כבר חוץ מזה שכל המטרה של MFC זה להשתמש עם Objects Orianted שזה הבסיס ל C++. אבל מספיק עם הוויכוחים השטותיים האלה. אני צריך עזרה לא הרצאות. כנראה שלא אקבל אותה פה. אנשים כבר לא מבינים על מה הנושא.

vinney

Well-known member
אתה צריך עזרה?

אז תשאל את השאלה. לא ביקשת שום עזרה בינתיים, העלת הצעה שלא ממש מושכת, בלשון המעטה, אף בן אדם בר דעת, וזה מה שניסינו להגיד לך. אם אתה צריך עזרה - תגיד מה הבעיה וננסה לעצור.

lior654

New member
תשובה

שום שאלה ספציפית. שאלתי בסה"כ אם יש אנשים שמתכנתים ב-VISUAL C++ ובקטע של משחקים ישנים שמוכנים לעזור לפיתוח הפרוייקט. מי שקצת מתעסק עם זה מבין שיש פה פוטנצייל לתוכנה שימושית.

vinney

Well-known member
יש פה

אבל לא עושים את זה ב++C, זה הכל. הכי טוב אם תעשה את זה בתור אתר אינטרנט, אבל אם אתה רוצה לעשות WinApp, תעשה את זה במשהו אחר, לעשות את זה ב++C זה כמו לירות טיל חץ על ציפור.

למעלה