מחפש מתכון

yaron1

New member
מחפש מתכון

לחברי הפורום היקרים בעלי הטעם האוריינטלי, אתמול קניתי פחית של חלב קוקוס והריני מחפש מתכון לתבשיל קארי בסגנון תילאנדי המבוסס על חלב הקוקוס שיזכיר לי קצת את הריחות המשגעים של האוכל הנפלא הזה, היש משהו בנמצא??????

שיגריס

New member
מתכון עם חלב קוקוס

לא ממש תבשיל קארי, אני חושבת, אבל משהו מעניין בנוסח תאילנדי (ומחר אשלח עוד): ירקות בחלב קוקוס בנוסח תאילנדי 1 כף שמן 2 בצלים קלופים וחתוכים לפלחים 1 כפית כמון טחון 150 גרם כרובית חתוכה (מופרדת לפרחים) 1 פלפל אדום קצוץ שני גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות אלכסוניות ½ 1 כוס (185 גרם) דלעת מגוררת 1 כוס (250 מל) חלב קוקוס 1 כוס ציר ירקות 1 כף רוטב צ`ילי מתוק 150 גרם שעועית ירוקה 1 כף כוסברה טרייה קצוצה הכנה: מחממים את השמן בווק ומוסיפים את הבצל והכמון. מוסיפים את פרחי הכרובית ומטגנים 2 דקות. מוסיפים פלפל אדום, סלרי ודלעת ומטגנים עד לריכוך. מוסיפים את חלב הקוקוס, ציר הירקות ורוטב הצ`ילי ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי עד לריכוך הירקות כמעט לחלוטין. קוטמים את קצוות תרמילי השעועית (אם הם טריים) ומוסיפים לווק יחד עם שאר המרכיבים. מבשלים עד שהשעועית מתרככת. מגישים עם אורז מאודה.

תבשיל חומוס, קארי וחלב קוקוס

זה מתכון מ``על השולחן``. הבעיה היא שזה מצריך 2 פחיות של חלב קוקוס...

רובנס, לא הבנתי.לאיזה פורום הכוונה?

לפורום הקודם ממנו באתי? אתה יודע לאיזה פורום אני מתכוונת?

ron-g

New member
עוף בחלב קוקוס

לפני שבועיים הכנתי עוף בחלב קוקוס לארוחה שהכנתי לחברים העוף יצא מעולה למתכון המצורף הוספתי למון גראס וקצת כמון לדעתי העוף טעים יותר לאחר יום אחרי ספיגת כל הטעמים

למעלה