רצוי על בסיס שמן אבל גם גם על מרגרינה/נטורינה יתקבל.
יש המון סוגים. אולי תתן לנו כיוון?רצוי על בסיס שמן אבל גם גם על מרגרינה/נטורינה יתקבל.
בצק בסיסי לעוגיות פשוטות (אני מתכוון להדביק עליהן תוספות או למלא במרכז בריבה).יש המון סוגים. אולי תתן לנו כיוון?
בבקשה - זה בצק פריך ואי אפשר משמן אלא רק מרגרינה לצערי או חמאה.בצק בסיסי לעוגיות פשוטות (אני מתכוון להדביק עליהן תוספות או למלא במרכז בריבה).
המון תודה.בבקשה - זה בצק פריך ואי אפשר משמן אלא רק מרגרינה לצערי או חמאה.
לא יודעת אם תמצא אבל למותג שופרסל היה ולפעמים עדיין אפשר למצוא - מרגרינה בטעם חמאה.
בשונה ממחמאה הדוחה לטעמי, יש לה טעם נפלא וכמות זעומה ביותר של שומן טראנס.
2.25 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים (או ביצה שלמה)
כף תמצית וניל
כף קליפת לימון מגוררת
יש במתכון גם קורט מלח אבל אני מוותרת
200 גרם חמאה או מרגרינה קרה
אפשר להוסיף את אחת התוספות האלה - 1/2 כוס שומשום/פרג/בוטנים קלויים וגרוסים גס/ אגוזים קצוצים או טחונים
שמים הכול בקערה, חותכים את החמאה לקוביות בינוניות ומוסיפים, מאחדים ולשים עד לקבלת בצק נעים, רך וחלק. להיזהר מלישת יתר.
אני אוהבת לשים הכול במעבד מזון ולעבד לקבלת בצק אחיד שנפרד מדפנות הקערה ומתגבש לגוש אחיד. אם הבצק דביק, מוסיפים עוד מעט קמח.
מהבצק הזה אפשר להכין עוגיות במכונה או לרדד ולקרוץ לצורות בעזרת חותכן.
משחררים את העוגיות בעדינות כשהן חמות אבל משאירים אותן בתבנית עד לקירור מלא. לא להיבהל מזה שהן רכות בתחילה. עם הקירור הן מתקשות והופכות פריכות.
והן בהחלט מתאימות לאפייה כעוגיות פרח עם ריבה.
בהצלחה.
אגב כמה זמן לאפות ובאיזו טמפרטורה ?בהצלחה.
שכחתי לומר. סליחה. תלוי בתנור שלך. אני אופה ב- 180-190, מחומם מראש, בערך 15 דקות. צריך להתקבל צבע דומה לביסקוויט אבל טיפה יותר בהיר.אגב כמה זמן לאפות ובאיזו טמפרטורה ?
וגם עוגיות סבתא של קרין גורן. גם הן על בסיס שמןבצק בסיסי לעוגיות פשוטות (אני מתכוון להדביק עליהן תוספות או למלא במרכז בריבה).
יש מתכון של עוגיות פרווה על בסיס שמן שנקרא עוגיות שוקולית באתר 10 דקותרצוי על בסיס שמן אבל גם גם על מרגרינה/נטורינה יתקבל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.