מחפש מתכון: חלביצה

israelbull1

New member
מחפש מתכון: חלביצה

בבקשה אני חרשץי את האתרי מתכונים ואני מקווה שמישהי/ו יתן לי לבסוף את המתכון לחליצה זה נראה לי עשוי מחלב עם אגוזים וסוכר אבל לא יודעת את ההכנה מקווה שתוכלו לעזור תודה שלומית

israelbull1

New member
דנטל קצת עזרה אם אפשר

הבן שלי חיפש אלפי מקומות בקיצור חרש על האינטרנט לחפש את המתכון עכשיו את מאמינה שאם אני אדבר עם החברה אז הם יגלו את הסודות המפעליים שלהם?? לא נראה לי !!!!

israelbull1

New member
מחפשת נואשות....

חייב להיות מישהו בעולם הזה שיודע איכשהו להכין חלביצה !!!!!! בבקשה

דנטל

New member
אם זה היה באמת כל כך נואש

היית מתקשרת לחברה הזו, אבל את אפילו לא טורחת.

israelbull1

New member
את לא צודקת

דבר ראשון אני מדברת איתך בימי שישי שבת והם לא יענו!!! ודבר שני אני באמת מחפשת את המתכון אבל בטוח יש מישהו שיש לו את המתכון רק הוא אינו רוצה לעזור!!! ואני אוכל לחיות כמה ימים בלי המתכון מקווה שההרתי את עצמי

דנטל

New member
בטוח שיש מישהו

אבל למה שלא ירצה לעזור? אני מנחשת שהגולשים מאוד רוצים לעזור רק שבאמת אין להם המתכון. סביר שמעט האנשים שכן יודעים איך עושים את זה, פשוט לא גולשים באתרים שניסית. אני מאמינה לך שחרשת את האינטרנט ומאמינה שהמון גולשים ראו את השאלה שלך, אבל גם מאמינה שאנשים לא מניאקים מספיק בשביל לשמור את זה בסוד לעצמם, אלא אם זה משהו מסחרי כמו קוקה קולה. האופציה היחידה שמצאתי כעשויה להועיל היא זו של המפעל שהבאתי בקישור. חלביצה היא אחת המלים עם הכי פחות תוצאות חיפוש שניסיתי אי פעם בגוגל. זה אמנם אחד החטיפים היותר טעימים (בעיני), אבל זה כנראה לא נורא נפוץ להכין את זה לבד. אוף, עכשיו בא לי חלביצה.

israelbull1

New member
את אומרת לי....

הבן שלי מת על זה אז חשבתי שאולי הוא ימצא את המתכון אבל מחר אני אתקשר לחברה ואנסה לגלות כמה סודות נראה כבר מחר מה יהיה בכל זאת תודה על העזרה

דנטל

New member
הבעיה עם זה שזה לא כשר לפסח

בגלל שיש ואפל. אוף, כמה הייתי רוצה עכשיו חלביצה.

hogo26

New member
חלביצה

אז מה הבעיה, קופצים לסופר לא כשר או קיוסק וקונים

israelbull1

New member
את/ה גאונ/ית

אם הייתי רוצה את זה בסופר הייתי רץ אבל ממש לא בא לי שיחגגו עלי אני רוצה להכין בעצמי!!!!

hogo26

New member
גאון קטן

אם היית שם לב אז היית רואה שזה לא מכוון אליך, וחוץ מזה שאף לא טעמתי את זה, כי זה לא היה נראה לי, כי אז הייתי יכול לעזור, וחג שמח

hogo26

New member
מוכן לקנות אם לא תמצאי

יש פה מלא חנויות שמוכרות בפסח למזלנו, אני אטעם ואנסה לבדוק ממה זה,

israelbull1

New member
אחי אני מקווה שכשתטעם תן פה תגובה..

אני מוכן להמר שתתן מ1-עד 10 אתה תתן 9 זה מאכל כול כך טעים!!! דנטל אני גם מחכה שיגמר פסח אני אקנה או הלוואי ואמצא כבר את המתכון בקשר לחנות התקשרתי אליהם יש להם מזכירה הם בינתיים לא עונים אני אנסה שוב פעם מחר

hogo26

New member
טעימה

כשאטעם אתן תגובה, הם בטח לא עובדים בפסח , כמו הרבה מפעלים יצרני מזון, אז נסה אחרי החג, אני גם אשאל אנשים בתחום שלי, אם יודעים איך להכין,

דנטל

New member
יש איפה לקנות פה, אני תל אביבית

זה אמור להיות מביצים וחלב ולכן השם של זה. חוץ מזה יש בפנים פירות מסוכרים ובוטנים. לדעתי, בטח יש בזה המון חומרים תעשייתיים לא טבעיים, אחרת זה לא היה נשמר כל כך הרבה זמן יחסית עם המרכיבים האלה וגם לא ברור לי איך זה נהיה קשה. אני מנחשת שאם עושים את זה בבית זה יוצא יותר רך. מדהים אותי שיש אנשים שמעולם לא טעמו. זה תמיד נראה לי מסוג הדברים האלה שכולם מכירים.

israelbull1

New member
את צודקת ב-100 אחוז

אני גם מופתע איך דבר כזה שכול מקום שתלך כמו שוק ערבי בתוך ישנו הדבר הזה אני חושב שזה באמת קל להכנה פשוט אנשים לא מכירים כול כך את השם "חלביצה " הם מכנים אותו בשם אחר את יודעת מה אני אפקסס לך מחיפה עד תל אביב בעצם נתחלקק חצי -חצי חחחחחחחחחחחח בקשר למתכון לי זה נראה שיש המון!!!! סוכר חלב ואגוזים או בוטנים

למעלה