מחפש מתופף. גיטריסט צעיר בן 13 מחפש מתופף להרכב בראשל"צ. לפרטים 0542145050 אור.
M M O N K New member 2/5/07 #1 מחפש מתופף. גיטריסט צעיר בן 13 מחפש מתופף להרכב בראשל"צ. לפרטים 0542145050 אור.
H hodaya323 New member 2/5/07 #2 שאלה בהקשר לזה.. אני כבר נמצאת בהרכב כלשהו.. אבל סתם בשביל הסקרנות.. אצל מי אתה לומד? (אני גם מראשל"צ..אז זה סתם מסקנן.. =] ) ובהצלחה בחיפושים!
שאלה בהקשר לזה.. אני כבר נמצאת בהרכב כלשהו.. אבל סתם בשביל הסקרנות.. אצל מי אתה לומד? (אני גם מראשל"צ..אז זה סתם מסקנן.. =] ) ובהצלחה בחיפושים!
M M O N K New member 2/5/07 #5 באיזה בצפר את?ומאיפה? אני מנגן שנתיים ואני מחפש מתופף ובסיסט את מכירה?. בת כמה את?
M M O N K New member 2/5/07 #4 אני לומד באבני החושן בנווה ים... אני גיטריסט צעיר שמנגן שנתיים כמה זמן אתה מתופף??האם אתה מכיר בסיסט?? בן כמה אתה??אבאיזה בצפר??
אני לומד באבני החושן בנווה ים... אני גיטריסט צעיר שמנגן שנתיים כמה זמן אתה מתופף??האם אתה מכיר בסיסט?? בן כמה אתה??אבאיזה בצפר??
C Chris Benoit is King New member 2/5/07 #6 אחי... אני בן 15 מתופף חצי שנה אני מכיר סך הכל בסיסט אחד והוא כנראה יהיה בלהקה שלי ואני לומד באחרון הבילויים
אחי... אני בן 15 מתופף חצי שנה אני מכיר סך הכל בסיסט אחד והוא כנראה יהיה בלהקה שלי ואני לומד באחרון הבילויים
M M O N K New member 2/5/07 #7 להקה אתם מחפשים אולי גיטריסט...?? אני מנגן בגיטרה 2 שנים...ויש לי גם חשמלית ממש טובה.. ודרך הגב איך קוראים לך?
להקה אתם מחפשים אולי גיטריסט...?? אני מנגן בגיטרה 2 שנים...ויש לי גם חשמלית ממש טובה.. ודרך הגב איך קוראים לך?
C Chris Benoit is King New member 2/5/07 #8 קוראים לי גל ויש לנו כבר 2 גיטריסטים ועוד אחד בצד למקרה שנצטרך סורי אחי...