מחפש משרה חלקית

mrohad

New member
מחפש משרה חלקית

אני ראש צוות פיתוח ב Java ומחפש משרה חלקית כתוכניתן כי אני מעוניין ללמוד באוניברסיטה כל הצעה תתקבל בבכרה אני יכול לתרום הרבה [email protected]

DadleFish

New member
עצה ידידותית, במידה ואתה קורא את

התגובות פה בפורום - ככה לא תקבל עבודה. גם ככה הסיכוי למצוא משרה חלקית הוא אפסי, אז ככה אתה משווק את עצמך? אתה צריך הרבה יותר מזה. למה שאני אשלח לך מייל? מה עשית? מה היתרונות שלך על אחרים? איפה הרזומה? איפה למדת? מה הממוצע שלך? למה אתה, במשרה חלקית, תצליח לתרום לצוות שלי הרבה? בקיצור, קצת בשר. בתור מגייס אני יכול לומר לך שיש לי מאות קו"חים, ואין לי שום סיבה להתאמץ להשיג עוד. תורך להתאמץ. בהצלחה!

mrohad

New member
תותח java - מחפש משרה חלקית

האמת היא שאני מכיר את השוק - אני עצמי גייסתי מספר מתכנתים ועברתי על קורות חיים של מאות אולי אלפי אנשי תוכנה.. אני גם יודע שהסיכוי שאמצע משרה חלקית הוא אפסי - כמעט ואין כזה דבר היום עד כמה שאני מכיר את השוק..לכן אני סתם מגשש...... מאידך אני רש"צ java שמכיר את ארכיטקטורת J2EE על בוריה ומוכן לתרום מהידע שלי כתוכניתן רגיל ובשכר של תוכניתן רגיל רק במגבלה של משרה חלקית תוך התחשבות בזה שאני סטודנט... [email protected]

DadleFish

New member
יפה, נתת עוד כמה פרטים....

תמשיך ככה, אולי בסוף מישהו יפנה אליך.

neko

New member
אם אתה בא בגישה של "הסיכוי אפסי"

מין הסתם זה לא ילך לך... המעז מנצח
בהצלחה...

mrohad

New member
צרות של עשירים

אתה צודק אבל זה צרות של עשירים אני כרגע עובד ומרוצה מעבודתי רק שממש בא לי ללמוד משהו מדעי באוניברסיטה וזה לא מסתדר עם לו"ז של רש"צ במשרה מלאה או אפיל 120% משרה

neko

New member
אתה יכול לחסוך כסף תקופה, ואז לצאת

ללימודים "דחוסים" של שנתיים למשל. עם הנסיון שלך, בטח לא יהיה לך קשה במיוחד.

mrohad

New member
תואר שני

מכיוון שאני בוגר ממר"מ אין לי תואר ראשון ואני מעוניים לעשות תואר ראשון ושני במדעי המוח מה שיקח לפחות 4-5 שנים תודה על כל העצות בכל מקרה!

vinney

Well-known member
מה רע באו"פ?

אני עובד ארבע וחצי שנים במשרה מלאה במשרת מהנדס, תקופה מסוימת גם ראש צוות, וכל הזמן הזה אני לומד באו"פ לתואר הראשון (בתקווה לסיים עוד כמה חודשים) ומתכוון להמשיך לשני, בלי שום בעיה.

neko

New member
מדעי המוח זה שווה, בהחלט.

אבל לדעתי יהיה לך קשה להוציא ציונים טובים תוך כדי עבודה, גם חלקית, ולכן עצתי היא לחסוך כסף, וללמוד במרוכז וברצינות.

DadleFish

New member
אז עכשיו אתה גם בוגר ממר"מ.

תגיד, את הכל תשאיר למעסיקים לנחש? לא ברור לי מה קורה פה. נראה לי שמראש החלטת שאין לך סיכוי למצוא עבודה, אז למה בכלל להתאמץ... ובכל זאת באת וכתבת הודעה - אז תשקיע! תשווק את עצמך. אם גייסת בעצמך כמו שאתה אומר, אתה אמור להכיר את הכללים...

mrohad

New member
לא אוהב את או"פ

התחלתי ללמד באו"פ בזמן הצבא - אפילו בהצטיינות - לא אהבתי את חוסר חיי הקמפוס ובנוסף התקבלתי לתוכנית מיוחדת של מדעי המוח שאין באו"פ

vinney

Well-known member
אי אפשר הכל ביחד../images/Emo13.gif

חפש משרות סטודנטים, יש הרבה כאלה

IdanR

New member
אתה מוזמן...

לפרסם הודעה בלוחות הפורום שלנו, ולכתוב שם יותר פרטים, קורות חיים וניסיון. זה גם ישאר שם למשך זמן ארוך יותר.

IdanR

New member
כן.

בכל אופן, מי שזה רלוונטי אליו. עובדה - יש שם הודעות שנשארו על-ידי אנשים שנכנסו לשם.

למעלה