מחפש משפחה אומנת

phantom

New member
מחפש משפחה אומנת

שלום חברים יקרים, קראתי בהתרגשות את הרעיון של ליהי לעשות פיקניק משפחות ואכן זה רעיון נחמד. אך לצערי, ואולי לא לצערי, אין לי אישה וילדים ולכן יהיה לי קשה לקחת חלק בפיקניק. אי-לכך, אני קורא לכל מי שמוכן לאמץ אותי בתור ילדו להשאיר לי כאן הודעה והמחאת בטחון על סך 5,000 ש``ח ובסוף שבוע הבא אבחר את ההורים המאמצים שהכי מצאו חן בעיני. פנטום הצ`ט נ.ב. המחאות הבטחון לא יוחזרו

זה לא קל להיות ילד לבד......

חחחחחחחחח אני מציעה 5001 ש``ח מזומן למי שלא יקח את פנטום אליו לאימוץ אני חושבת שהגיע הזמן שהוא יתאמץ קצת והוא יודע מה לעשות (ובוא לאילת לסוף שבוע אלינו יעלה לך הרבה יותר זול...) וגם הרבה פסק זמן חחחחחחחח איזה גנוב אתה , איזה מן בקשה זאת 8-p

Cגל

New member
המחאת בטחון? ממני תקבל סיכת בטחון

מוכנה שתאמץ אותי כבתך! ד``א ברצוני לדעת מה שווי ביטוח החיים שלך, כמה הירושה ועם מי אצטרך להתחלק בכסף.

פנטום בגילך? נו באמת!!!!!!!!!!!!! חחח קרעת אותי מצחוק טיפשון שלי.

זהו אימצתי אותך ועל כך אין עוררין!!!

moisha

New member
פנטום,

פנטום,

אתה צודק פנטום חמוד,צריך לצרף אותך ל מכרז של המדינה,,,,,,ושאנשים יזיעו קצת על מנת לזכות בך, אגב,אני מכיר איזה זוג דיילים מאל-על הם מאוד התעניינו,האם הם נחשבים בעיניך כמשפחה?????????????????? מושיקו

מושיקו,

הם חייבים להיות קודם חלק מהצ`ט או הפורום.. נודניק,כבר אימצתי את פנטום...מספיק עם ההצעות. (איך פנטום נהנה מזה..ממש מדושן מעונג..חח)

חן.

New member
ואולי פשוט יותר...

לערוך פיקניק והכניסה חופשית למי שמעונין, עם או בלי משפחה?

למעלה