מחפש משהו

aviv57

New member
מחפש משהו

תמונות,סירטונים,חדשות,אתרים או כל מידע על לטיניות שהופיעו בערוץ E או בMTV .

יש לך שמות?../images/Emo121.gif

ככה זה ממש קשה לעזור לך, אני לפחות לא צופה כל היום בערוץ E ו-MTV מעט מאוד.. ככה שאין לי מושג מי הופיעה שם. תן שמות ונוכל לעזור

aviv57

New member
כאילו אני לא מחפש את המוכרות כמו

כריסטינה,גניפר,סלמה,פנלןפה וכל שאר המפורסמות,אלא לטניות פחות מוכרות שייצגו את הלטינים בעולם והופיעו איכשהו בערוץ E או MTV.כל עזה תתקבל בברכה.

ת'אמת אני לא מכירה אבל הנה../images/Emo121.gif

לטינית אחת שכל הגברים שראו התאהבו חחח
היא אומנם לא הופיעה בערוצים הנ"ל בארץ אבל היא די מפורסמת.

aviv57

New member
אני תאמת מחפש רק כאלו שכן הופיעו

בערוצים הנ''ל,ובמה היא עוסקת?כנראה שהיא לא כזאת מפורסמת עם לא הופיעה בערוצים אלו. היא נראית לטינית אחושילנג,סקסית ויפה.

../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif

היא הופיעה ב-MTV אבל לא בזה שמשודר בארץ. היא מתחילה להתפרסם גם בארה"ב. במקסיקו היא השחקנית הכי מבוקשת. אתה בטח מכיר את ריאן סיקרט מערוץ E אז יש לו תוכנית ברדיו, היא והלהקה שבה היא שותפה הופיעו אצלו כמה פעמים. היא זמרת בלהקת RBD שבה יש עוד 2 בנות ו-3 בנים. אני אישית מעריצה של אחת ה-2 בנות האלה חח לא את זו שהראתי לך. הייתה להם גם טלנובלה עם 440 פרקים בערוץ ויוה שנקראת "רבלדה" (הגירסא המקסיקנית למורדים). יש סיבה מיוחדת לזה שאתה מחפש נשים שכן הופיעו בערוצים האלה

aviv57

New member
היא לא נראית מקסיקנית../images/Emo2.gif היא נראית

ספרדייה או איטלקיה. יש מישהו שלא מכיר את ריאן? אז עם הופיעו אצלו אז זה אומר שהיא כן מפורסמת,מה זהRBD? כן יש סיבה אני ועוד 20 שותפים מקדמים את הלטינים בעולם ועושים ספיישל של כל הלטינים שהתפרסמו בגדול וייצגו אותנו במוזיקה ,במישחק ,ריקוד או כל תחום אומנותי אחר.עכשיו אנחנו עושים ספיישל של נשים לטיניות ומפרסמים באתרי התפוצות השונים של יעדי הקדמה.

אההה../images/Emo121.gif

אני לא יודעת אם היא ממש הופיעה אצלו אבל אחת אחרת מהלהקה הופיעה, אנהי שמה
RBD זו להקה מקסיקנית שמאוד מצליחה במקסיקו, ברזיל ועוד. הנה תמונה של כולם
הבנים מימין לשמאל: כריסטופר וואן אוקרמן, כריסטיאן צ'אבז, אלפונסו(פונצ'ו) הררה. הבנות מימין לשמאל: מאיטה פרוני, אנהי, דולסה מריה.

aviv57

New member
איזה יפה זו עם השיער השחור בצד,בכלל

הבנות האלה ניראות ממש טוב ,האדמונית הזאת תגיע רחוק באר''הב עם הלוק שלה ,את בטוחה שהן מקסיקניות? ולהקה מקסיקנית כל כך מפורסמת? שאני לא מכיר
מה הם שרים?מה הסגנון?

בטוחה בטוחה../images/Emo121.gif

בארץ הלהקה לא ממש התפרסמה בגלל שהיא בעצם "חיקוי" להמורדים הארגנטינאים שכן מאודדד הצליחו בארץ ועשו היסטריה. אממ.. הסגנון, לא יודעת בדיוק איך קוראים לו חח נראה לי פופ. כנס ליו טיוב ותעשה חיפוש RBD בטוח תמצא המון.

aviv57

New member
אוקיי תודה,אני יצפה בהם

נראה לי שנכניס אותן גם או שרק את זאת שהייתה אצל ריאן בערוץ E.מי זאת מהבנות?

אנהי, הבלונדינית../images/Emo121.gif

אבל אני לא בטוחה שהיא היחידה שהייתה. אני אישית יודעת בוודאות שהיא הייתה, ריאן קרא לה "הילדה שלי"
היא הייתה יחד עם כריסטופר.

לפי מה שאמרו לי../images/Emo121.gif

כולם היו בסוף, הייתה תוכנית שאנהי וכריסטופר היו ואחרי כמה זמן כולם היו לפי מה שאמרו לי.

aviv57

New member
אז את יכולה לרשום לי תשמות של הבנות

שאני ידע מי זאת מי?

aviv57

New member
לא שמת תתמונה של הבלונדינית

ריאן הזה חנפן ללא תקנה חח,ודרך אגב את יכולה לתת לי במסודר שמות של הבנות בלהקה כאילו מי זאת מי? הכי חשובה זאת שהייתה אצל ריאן בערוץ E/

אנהי ג'ובאנה פואנטה פורטיז'ה../images/Emo121.gif

המדהימה הזאת
היא שיחקה ברבלדה את מיה קולוצ'י וכיום היא סולנית בלהקה RBD. היא שיחקה גם בסדרה נוספת ששודרה בארץ ושמה "406". לדעתי היא זמרת מאוד מאוד מוכשרת ושחקנית מ-ע-ו-ל-ה
שמים לב שאותה אני הכי אוהבת אה
היא הייתה בטוח אצל ריאן סיקרט.

אחרונה../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

אין לי עוד כוח
יש לי גם כמה של דולסה מריה אבל הן קובץ jpeg ותפוז נותן רק jpg חחחח

למעלה