מחפש משהו

The West Star

New member
מחפש משהו

אני מחפש משהו יחסית לא קליל מידי, אבל לא כבד מידי, שיהיה עם קטעים ארוכים ומענינים, סוליי גיטרה, די רגועים שמתפתחים, ואולי אפילו מזכירים ג'אז? ואין לי מושג איזו להקה תתאים לתיאור. מישהו יודע? משהו בסגנון The Dark Side of the Moon או elling England by the pound אני אודה לכם ממש ממש ממש על העזרה, אני מחפש כזה דבר כבר הרבה זמן..

epitaph

New member
אמממ...

כמה אפשרויות שעולות לי לראש...דווקא בכיוון של שירים בודדים. King Crimson - Starless King Crimson - Lizard Caravan - For Richard (במיוחד בהופעה חיה בפירפילדס הול, 1974) Camel - First Light Camel - Chord Change (הגירסה היותר טובה היא באלבום ההופעה החיה A Live Record) Flower Kings - I am the Sun Part 1&2

Bardogo14

New member
לפי דעתי ..

Camel - Snow Goose Genesis - Foxtrot King Crimson - In The Court Of The Crimson King Yes - Close To The Edge קלאסיקות :)

RamiSun

New member
מה שאתה צריך באמת,

לפי מה שרשמת, זה The Flower Kings אלבומים מומלצים Rainmaker , Unfold The Futuer , Stardust we are אם שירים אז: Road to Sanctuary The Truth Will Set You Free Stardust we are וכו וכו וכו

הם

קצת מידע עליהם. איך הם מנגנים? רוב חברי הלהקה מנגנים באמצעות ידיהם, ולפעמים נעזרים גם ברגליים, כשמדובר בלחיצה על פדאלים וכדומה. חלקם גם פותחים את פיותיהם ומוציאים צלילים טבעיים מתוך גרונותיהם.

RamiSun

New member
אתה טוען

שהמידע שנמצא באתר הרשמי שלהם הוא מידע מזויף? והנה שוב אתה עושה עוול וממליץ על Stardust we are במקום על האלבומים הטובים באמת!

RamiSun

New member
אתה עם הטעם המוזר שלך

המידע באתר שלהם לא אמיתי כמו הסקירות שלי!!!! I am the sun כידוע לך......

epitaph

New member
ואם כבר הזכרת את השיר הזה...

לדעתי עדיף שהוא יתחיל עם Space Revolver.

RamiSun

New member
גם טוב,

רק שיתחיל!

The West Star

New member
טוב טוב טוב

הייתי היום באזון השלישית, ולמרות הרעש, הנה ההתרשמות הראשונית שלי מהאלבומים ששמעתי: Thik as a Brick-חביב למדי, אפילו שווה רכישה. אבל לא שמעתי כמעט, הרעש.. Starless-קינג קרימזון. אבל לא כמו בThe Court אבל מאד מענין ונחמד, עם פתיחה מעולה. אמרו לי שגם האלבום אחרי דה קורט הוא טוב.. Lizard-גם כן,חביב ביותר, אבל לא כמו הקודם hathfield and the north-אוקיי, זה היה מאד מהנה, למרות שזה לא בדיוק מה שרציתי, אלא קצת יותר "פרוגרסיבי" ויותר "כבד" אבל עדיין, מאד מאד נחמד! Caravan-in land of grey and pink טוב, האמת, אני לא זכור מה היה שמה.. =\ Can-פשוט לא הבנתי מה הם רוצים Yes-close to the edge זה היה מאד טוב, והאמת שנהנתי מאד. אבל יכול להיות שזה היה בלהט הרגע, צריך לשמוע שוב סנוגוס- טוב, היה אז הרבה רעש ולא שמעתי הרבה, אבל זה נשמע לי תקליט מאד מאד יפה, אבל אחד שנמאס ממנו אחרי כמה זמן.. אבל חוץ מזה, ממש אהבתי. אוקטפוס של הענק העדין- לא הרשים אותי ממש.. אבל אני צריך לשמוע שוב.. עכשיו אני צריך תגובות על כל הלהקות\אלבומים ששמעתי. מהר.

Nadavcat

New member
אז ככה...

Thick As A Brick - לא אולי... אלא בטוח שווה קנייה ! לא הבנתי על איזה אלבום של קרימזון אתה מדבר... אבל הראשון (אין דה קורט) הוא אלבום ח ו ב ה בכל בית (בכל חדר אפילו!) וסטראלס שלהם - הוא גם אלבום טוב מאד, אבל לדעתי לא למישהו שרק מתחיל עם הלהקה, הוא אלבום מאד קשה ולא קליט Close To The Edge - הוא יצירת אומנות (חוץ מהשיר השלישי לדעתי) אבל למרות זאת אני ממליץ להתחיל עם Fragile של ייס והכי חשוב ! מ- Snow Goose לא נמאס ! זה לא אלבום כזה... הוא לדעתי.. קסום שכזה. לשיקולך.

The West Star

New member
אי דה קורט-יש במלאי שלי ואני מאד או

הב אבל הזכרתי שלושה אלבומים: 1ץ דטארלס-שמאד אהבתי 2. ליזארד-פחות אהבתי 3. הדיסק שאחרי אין דה קורט פשוט איני יודע את שמו, ואותו לא שמעתי. את פרגיל של יס שמעתי את ראונדאבאוט, ולא מתתי על זה...

Nadavcat

New member
קוראים לו

In The Wake Of Poseidon והוא טוב. בקשר לפראג'יל, לדעתי אם לא אהבת... (שמע יותר מפעם אחת!!) אז אל תלך בכלל לClose To The Edge או לאלבומים אחרים שלהם...

למעלה